VoleibolVoley Ciutat Cide

El Voley Ciutat Cide perd la condició d’ imbatudes

El Ciutat Voley Cide cau contra el AVG Almería (3-1) amb aquesta derrota l’equip palmesà talla la bona dinàmica de l’inici de lliga on duien el ple de victòries. En un partit molt seriòs per part del dos equips on la primera i la segona manga ha caigut en favor del conjunt local.

En el tercer set l’equip mallorquí s’ha reafirmat i ha lluitat per mantenir-se dins el partit firmant el 2-1 molt lluitat per part de les visitants amb un resultat de 23-25. Les forces depositades en el tercer set s’han vist en el cansament del quart set on el Cide ha caigut finalment per 25-15 amb ventatja de deu per a l’Almería. Amb aquest resultat l’equip colegial es segon a la taula classificatòria amb 10 punts, a tres de les líders el Leleman VB València.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button