BàsquetClub Sant Josep

L’Asnimo Àgora Potals firma la primera victòria de la temporada

L’Asnimo Àgora Portals firma la seva primera victòria de la temporada (55-63) i ho fa com a visitant davant el Distrito Olímpico a Ciempozuelos. L’equip calvianer aconsegueix el primers tres punts en un partit que han començat possant-se per davant desde el primer quart.

Tot i que les mallorquines han començat millor les locals apretaven però l’Àgora Portals ha sabut gestionar la pressió en els quarts restants i ha firmat ser el millor equip en els 3 del 4 parcials. Amb aquest resultat l’equip és dotzé a la taula.

L’altre equip mallorquí de la lliga el Sant Josep també ha firmat la victòria en aquesta jornada. L’equip colegial s’ha imposat a casa contra el Azulejos Moncayo Helos per 71- 54. En un duel on les locals han dominat des del principi fins al final. Amb la victòria l’equip groc és vuité a la classificació del grup B de la lliga regular.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button