Avarca de MenorcaVoleibol

L’Avarca Menorca cau a casa del líder

L’Avarca de Menorca ha caigut a casa del líder, el Sant Cugat (3-1), amb una actuació pot solvent tot i l’equip sortir a pista irresistible i apuntant-se el primer set de forma molt clara i guiat per una espectacular Maira Westergaard, acabaria anant clarament a menys i seria superat de manera justa pel conjunt català.

Una derrota que complica encara més la classificació de les menorquines per a la següent Copa de la Reina, el primer dels objectius d’aquesta temporada per a les de Bep Llorens, que han muntat una plantilla per a fer un nou pas endavant en les competicions espanyoles. No obstant això, de moment, les coses no funcionen a Ciutadella, com així es reflecteix en els partits i també a la classificació.

FITXA:

DSV Sant Cugat: Berbel Ventura (21), Raquel Brun (22), Natalia Matamoros , Camila Maldonado (8), Anna Newsome (2), Itziar López (12), Elia Rodríguez, Andra Bové (4), Carlota Martínez.

Avarca de Menorca: Maria Westergaard (11), Sara Folgueira (19), Iva Pejkovic (5), Louise Sansó (2), María Barrasa (2), Wanda Banguero (7), María A. Jofre, María A. Gomila, Carlota García, María Figueroa, Sara Sánchez.

Parcials: (14-25/25-17/25-17/25-15/)

Àrbitres: Navarro Noelia – Fuentes Barrasa Alexis

Pavelló: Pavelló Municipal Valldoreix Sant Cugat del Valles

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button