Automobilisme

IV Autocross Felanitx

La quarta i última cita del campionat de Balears d’autocross ha tengunt lloc aquest diumenge 7 de novembre a Felanitx, una competició que ha estat marcada pel mal temps amb fortes ratxes de vent i baixes temperatures. La prova ha estat formada per 21 equips repartits en les diferents categories.

A la divisió IIA, els turismes “petits” han format la graella més nombrosa de la jornada, amb un total de vuit pilots encara que a última hora no ha pogut ser present Dani Lozano (Honda Civic). Totes dues mànigues han estat marcades pel bonic mà a mà entre Biel Bibiloni (Citroen Saxo) i Nahuel Limarieri (Peugeot 106) amb victòria en les dues carreres per al primer d’ells. El tercer calaix del podi anava a les mans de Toni Adrover l’únic a poder seguir el ritme de cap als comandaments del seu Peugeot 106. Més disputada ha estat la quarta posició que en la primera carrera era per a Raúl Riveiro (Peugeot 106) mentre que en la segona carrera Miguel A. Amengual (Citroen Saxo) remuntava posicions i quedava per davant. Toni Marí i Joan Gibert completaven la classificació encara que aquest últim es retirava després de la primera carrera amb problemes mecànics.

A la divisió I-II, també han estat molt disputades les mànigues de la Divisió I i II que competien juntes per a formar una graella de sis equips. La primera carrera ha estat dominada de principi a fi per Vicente Martorell (Audi TT) seguit de prop per l’eivissenc Andrés Rodríguez (Renault Clio) que dominaven així les seves respectives divisions. Miguel Sacarés (BMW Compac) se situava a continuació controlant a Lautaro Limarieri (VW Golf) fins que feia una virolla en la cinquena volta i tots dos eren superats pel Lancia Integrale de Guillermo Huélamo. Posteriorment seria el pilot del Golf qui remuntava posicions per a acabar tercer.
En la segona carrera Andrés Rodríguez sorprenia a tots en l’arrencada i es feia amb la pole distanciant-se de l’escamot per a obtenir una contundent victòria. Vicente Martorell se situava a continuació fins que en la sisena volta punxava i era avançat pels seus rivals. Lautaro Limarieri es feia amb la segona plaça per davant de Miguel Sacarés, Bernat Vaquer (Citroen Xsara) i Guillermo Huélamo.

Les mànigues dels Car Cross van estar dominades per Gabriel Durán (Semog) que va sumar dues victòries en el seu caseller. En la primera carrera va destacar la lluita per la segona posició entre Jaime Escalas i Guillem Alou, tots dos amb Speed Car, fins que en la quarta tornada Escales va anar perdent manxa. Guillem Alou va poder mantenir la seva segona posició mentre que Jaume Monserrat se situava a continuació en una dura baralla amb Marc Salamanca fins que en la cinquena volta s’invertien les posicions.
En la segona carrera Marc Salamanca sorprenia en l’arrencada i es col·locava primer fins que una virolla li feia perdre posicions. El lideratge passava de nou a Gabriel Durán, seguit de Guillem Alou i Jaume Monserrat fins que en la tercera volta Salamanca avançava a Monserrat finalitzant tercer.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button