FutbolFutbol Femení

Primera Nacional – Son Sardina i Atlètic Balears s’emporten el derbi

La jornada 8 de Primera Nacional ens ha deixat dos derbis vibrants entre els quatre equips de les illes. El Son Sardina s’ha imposat a casa del Collerense per 0-5, un partit amb efecte balsàmic després de que l’equip groc caigues per 0-1 la passada jornada contra l’Atlètic Balears.

En una primera part lluitada però bastant controlada per el conjunt visitant i així es refleja en el marcador, el primer gol arriba al minut 3 fet, obra de Marga Cueto gràcies a l’assistència de Tania Sánchez.Després del rebre un gol tan prest, el Collerense no s’acaba de trobar dins el verd i el seu joc centra a jugar en llarg, una eina que no és útil per a les de Javi Herreros ja que la defensa del ‘Sonsar’ talla les ofensives sens dificultat.

Després del pas per als vestidors, el joc dels dos equips és manté com a la primera meitat, però amb la diferència de que l’equip de Xavi Rado comença a materialitzar les seves ocasions. Fet que fa que en el minut 48, el Son Sardina aumenti la seva avantatge amb el 0-2, gol de Karla Bermejo, ‘pichichi’ de l’equip groc, després de la passada de Marga Cueto.

El ‘Sonsar’ esteia en un bon moment on el joc proliferava cap a la porteria rival amb la materialització d’ocasions i tres minuts més tard arriba el 0-3, segon gol de Marga Cueto en el partit i segona assitència per Tania Sánchez. En un cumul d’ocasions per al Son Sardina arribaria el quart del duel al minut 58, una altre vegada Karla Bermejo materialitza davant porteria després de la passada de Nati Cano. El cinqué i definitiu gol del partit el fa Nati Cano al minut 77 després de rebre la pilota de Nati Cano.

Tot i que el partit pareixia sentenciat amb el 0-5 en el marcador, el Collerense segueix intentant per ficar-se dins el partit i compta amb ocasions per fer el primer, però sense éxit, degut a la bona actuació de Cati Cueto que permet al seu equip partit del municipal de Ca Na Paulina amb 3 punts i la porteria imabutuda.

Amb aquest resultat el Son Sardina és manté en la tercera posició de la taula amb 18 punts i el Collerense baixa de la quinta a la sexta possició amb 13 punts, superat per el filial del Espanyol amb un punt de diferència.

En l’altre derbi de la jornada disputat a Son Malferit, l’Atlètic Baleras s’ha alçat amb la victòria contra el Sant Lluís per 4-0. En un partit en el que les de Txema Expósito s’han possat per davant amb gol de Gabi Gutiérrez al minut 42. Tres minuts més tard, l’equip blanc-i-blau aumenta la seva avantatge amb el segon gol del partit i el segon de Gabi.

Després del pas per als vestidors i amb 2-0 per al conjunt local, l’Atlètic Balears cerca sentenciar el partit i aixii ho aconsegueix amb el 3 a cero en el primers tres minuts de la segona meitat, obra de Paula Román. En el minut 76 novament marca Paula, que fa el 4-0 definitiu.

Amb aquesta victòria l’Atlètic Balears és el quart classificat, amb 17 punts, del grup III i continua a un punt del Son Sardina, tercer classificat. Per la seva part, el Sant Lluís és manté dotze amb quatre punts.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button