UD Ibiza - Ushuaïa VolleyVoleibol

UD Ibiza Ushuaïa Volley derrota al Voley Textil Santanderina

Són els primers punts de la temporada per al conjunt eivissenc

El partit celebrat aquest passat cap de setmana entre l’UD Ibiza Ushuaïa Volley i el Voley Textil Santanderina en terres eivissenques, fou favorable cap al conjunt illenc, qui aconseguí la victòria per 3-0.

Ambdós equips, que encara no havien puntuat aquesta temporada, saltaren a la pista amb ganes d’emportarse els primers punts al seu marcador, però, tot i ser un partit bastant igualat, el final dels sets sempre acabava essent favorable per al conjunt eivissent, qui aconseguí derrotar al contrincant per 25-21, 25-21 i 25-20 en 1 hora i 17 minuts de partit.

El partido celebrado este pasado fin de semana entre el UD Ibiza Ushuaïa Volley y el Voley Textil Santanderina en tierras ibicencas, fue favorable para el conjunto isleño, quien consiguió la victoria por 3-0.

Ambos equipos, que todavía no habían puntuado esta temporada, saltaron a la pista con ganas de llevarse los primeros puntos a su marcador, pero, a pesar de ser un partido bastante igualado, el final de los sets siempre terminaba siendo favorable para el conjunto ibicenco, quien consiguió derrotar al contrincante por 25-21, 25-21 y 25-20 en 1 hora y 17 minutos de partido.