Feníe Energía Voley PalmaVoleibol

El Feníe Energía cerca el punt d’inflexió

El Feníe Energía Voley Palma es desplaça el dissabte 13 d’octubre per medir-se al Río duero Soria a les 19:30 hores. L’equip de Soria és cinqué a la lliga i arriba a l’enforntament després de caure a domicili contra el Rotogal Boiro VB (3-2), per la seva part el conjunt palmesà, vuitè a la taula i que ve de caure en el derbi mallorquí contra el ConectaBalear Manacor (1-3).

Abel Bernal cerca a Sòria un punt d’inflexió. “És un partit que hem d’afrontar, de nou, com una final. Ara és el moment de donar-lo tot, no hi ha excuses. Ja ho vaig dir en diverses ocasions, és un inici de calendari bastant difícil, podria ser d’una manera o una altra i ha sortit d’aquesta manera. Després de la patacada que ens vam donar a casa contra el Manacor, hem de deixar-lo de costat. Tenim un enfrontament a Soria que és igual d’important o més”, ha assegurat l’entrenador madrileny en roda de premsa.

Bernal, a més, apunta quins són els punts per a corregir del seu equip assenyalant que “cal reduir els errors no forçats si volem estar lluitant per poder guanyar sets i partits. Depèn de nosaltres”. L’entrenador jugador del Feníe Energia Mallorca Voley Palma va tancar les seves declaracions analitzant al rival i afirmant que aquest dissabte “m’espero un partit molt difícil perquè ells vénen en bona dinàmica amb bons partits. Respecte a l’any passat han canviat diverses peces. Hem d’intentar més que ells i tenir un bon dia i que surtin les coses”.

Per part seva, Dani Ruiz i Chema Giménez han donat la seva versió des de la plantilla i han demostrat les ganes de revertir la situació: “Serà un partit dur i llarg. Soria treballa molt bé, serà un rival fort i si no sortim amb el ganivet entre les dents no podrem fer res. Necessitem jugar bé i agafar bones sensacions per a portar punts a Palma”, ha apuntat Dani Ruiz.

El lliure internacional, a més, va voler llevar pressió a l’equip per guanyar i ha prioritzat l’acabar el partit amb bones sensacions que amb els tres punts assegurant que “hem d’anar a Soria a fer un bon paper i quedar-nos amb el positiu que és el que ens ajudarà a créixer. No cal fer un drama de tot el que ha passat fins ara, l’esport és així, unes vegades es guanya, unes altres es perd i cal seguir endavant”. Chema Giménez també es mostra conscienciat per la situació que està travessant l’equip i afirma que “sabem que ens fan falta els punts, però hem d’anar amb tot. Som jugadors que podem donar el nivell per a guanyar-li a qualsevol”. El receptor murcià ha conclòs la roda de premsa repassant les claus del pròxim partit: “Hem treballat bastant en els errors no forçats. El tema tècnic i tàctic cada partit és un món. L’entrenament d’aquesta setmana també ens ha vingut bastant bé per al tema psicològic i ens toca sortir amb tot en el pròxim partit”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button