FutbolFutbol SalaPalma Futsal

El Palma Futsal, davant un duel vital

El Palma Futsal afronta un repte important aquest dissabte 13 d’octubre a les 12:00 hores a Cartagena. L’equip palmesà es mesura a un rival directe pels objectius i el quadre balear té com a màxima guanyar. Els últims resultats no acompanyen a l’equip d’un Vadillo q és conscient de la dificultat i igualtat del partit d’aquesta sisena jornada de lliga: “Estem empatats en la classificació, som dos equips bastant similars a nivell individual i col·lectiu. Ells tenen una fase del joc característica que faran millor que nosaltres, nosaltres tenim una altra que fem millor que ells, però som dos equips que lluitarem pels mateixos objectius”, i apunta que “és un partit important per a tots dos conjunts, som conscients que estarem en la mateixa baralla i, a partir d’aquí, qui sigui capaç d’imposar el seu ritme de joc i que el partit es jugui més al que li interessi a cada equip tindrà més possibilitats de treure els tres punts”.

Antonio Vadillo espera que la setmana de treball i l’orgull de voler treure els tres punts d’un feu tan complicat serveixin al seu equip i afirma que “som conscients que anem a una pista difícil, però estem tenint una bona setmana de treball i entrenament i anem a Cartagena amb la màxima il·lusió de fer un bon partit, que és el que ens acostarà a tenir possibilitats de sumar els tres punts”.

Per part seva, Eloy Rojas segueix en la mateixa línia que el seu entrenador i destaca que el Palau d’Esports de Cartagena és “una pista complicada” i el rival “un equip que ens exigirà molt, que és de les nostres característiques i lluita pels mateixos objectius”. L’ala gadità, a més, fa referència a l’últim partit de lliga i espera tornar a la senda de la victòria: “L’equip és conscient que se’ns van escapar tres punts importants aquí davant Valdepeñas i hem d’anar amb totes les nostres armes, com venim entrenant tota la setmana, i portar-nos els tres punts de Cartagena”.

Marlon ha destacat que “des que va començar la lliga anem partit a partit i sempre buscant la millora”, encara que ha apuntat que “la dificultat a Cartagena serà més gran que davant Valdepeñas, per això hem d’anar allà com si fos una final perquè necessitem els punts i millorar en la classificació”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button