Avarca de MenorcaVoleibol

L’Avarca Menorca cercarà refer-se amb victòria

L’Avarca Menorca rep al coer, el Leganés, aquest dissabte 13 d’octubre a les 19:00 hores. L’equip de Bep Llorens es troba en la octava posició de la tabla amb un dels pitjors inicis a la lliga en anys. L’equip menorquí només suma dues victòries en sis jornades. Aquest partit a casa és l’oportunitat de canviar la dinàmica i sumar tres punts davant l’afició.

Les de Bep Llorens sumen dues jornades sense conéixer la victòria contra rivals dificils, la derrota a casa contra el CV Kiele Socuéllamos, colídel de la Lliga Iberdrola, (0-3) i fora casa contra l’altre líder de la categoria, el CV Sant Cugat (3-1), i només amb la consecució d’un set en dos partits. Les pincellades de milloria de l’equip es van veure reflexades la passada jornada en la manga aconseguida.

Tot i que l’equip no ha firmat l’inici esperat en aquestes sis primeres jornades encara queda molta competició i l’Avarca Menorca és un dels equips més poderosos d’Espanya i compta amb una plantilla amb qualitat, recursos i experiència per donar-li la volta a la situació.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button