Conecta Balear CV ManacorVoleibol

Un ConectaBalear Manacor, brillant, rep al campió de lliga

El ConectaBalear CV Manacor rep a casa al Club Voleibol Guaguas, l’actual campió de lliga, copa i supercipa d’Espanya, dissabte 13 d’octubre a les 18.00 hores. L’equip canari és el segon classificat, en aquesta setena jornada, de molt de nivell, l’equip manacorí, actualment tercer classificat empatat a punts amb el Guaguas, intentarà posar-li les coses difícils al rival a batre per a tots els equips de la Superlliga.

L’equip de Gran Canària és un dels més forts que hi ha actualment a Espanya i ve de guanyar, aquest dimecres, el partit d’anada dels 32è de final de la Competició Europea davant el club eslovè Calcit Kamnik. Es tracta d’un rival molt dinàmic, per la qual cosa, el tècnic manacorí, Lluís Molada explica que “és un partit que afrontem amb moltes ganes”, que ens servirà per a veure “on està el nostre nivell i si podem estar a l’altura” d’un dels equips més difícils de la competició.

Després de guanyar al Palma a Son Moix la setmana passada, el ConectaBalear CV Manacor es troba en un moment de froma brillant amb energia extra i molt confortat per a continuar treballant com fins ara. “És un senyal que anem per bon camí, però sabem que hem d’anar pas a pas i mirant cap al futur”, assegura Molada, en l’enfrontament d’aquest dissabte, l’equip manacorí se centrarà en fer el seu joc, intentant portar la iniciativa i “posar en problemes a l’equip rival per a aconseguir guanyar algun set”, explica.

El tècnic manacorí es mostra il·lusionat i espera que el seu equip disposi de la mateixa energia que les jornades passades davant un competidor que “ens estrenyerà i ens demanarà un nivell alt”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button