FutbolFutbol SalaVisit Calvià Hidrobal

El Visit Calvià Hidrobal vol seguir amb la bona dinàmica

El Visit Calvià Hidrobal cercarà en aquesta onzena jornada seguir amb la bona dinàmica amb la visita del filial del Betis al Pavelló Municipal Galatzó, aquest dissabte 13 de novembre, a les 17:00 hores. L’equip de Miquel Vidal suma tres jornades sense conèixer la derrota, dues victòries a domicili contra el Leganés i el Talavera i un empat a casa contra l’Atlètico Benavente, amb aquest balanç tan positiu l’equip cercarà el tres punt contra el conjunt andalús.

El Visit Calvià és onzè a la classificació amb 14 punts i amb l’objectiu de fer-se el més enfora possible de la zona de descens en la que si està el filial del Betis, els andalusos són a la quincena posició amb 10 punts. L’equip de David Zamorano arriba a Calvià després de quatre jornades sense puntuar. El filial del Palma Futsal és conscient de la dificultat del duel i de les necessitats amb les que arriba el seu rival. “El Betis és un equip molt similar a nosaltres, és un filial, amb gent jove, i que també s’estrena a la categoria. És un partit molt diferent al que hem viscut fins ara, excepte el d’Inter” ha explicat Miquel Vidal.

El tècnic del Visit Calvià sap que el perfil del rival és diferent i que serà un enfrontament amb oportunitats per als dos equips, “és un partit especial que tots afrontam amb molta il·lusió i som dos equips, que fins ara hem demostrat que som atrevits, molt dinàmics i això farà que sigui un partit molt obert amb alternatives al marcador. Segur que serà un partit molt atractiu per al aficionat que vengui animar-nos”

Vidal coneix l’importància de continuar sumant de tres a casa, i més a un rival com el Betis, “volem sumar els tres punt i continuar en aquesta bona ratxa que esteim, totalment contraria a la del nostre rival, i esperem que poc a poc arriben a estar a una zona més tranquila de la taula” afirma l’entrenador del filial del Palma Futsal.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button