VoleibolVoley Ciutat Cide

El Voley Ciutat Cide vol retrobar-se amb la victòria

El Voley Ciutat Cide afronta una nova jornada després de caure per primera vegada en la temporada. En aquesta sisena jornada l’equip col·legial rep a casa al Xàtiva VB, el dissabte 13 de novembre, a les 16:00 hores. El Voley Ciutat vol retrobar el seu bon joc a costa del conjunt valencià.

Després d’encaixar la seva primera derrota la setmana passada, l’equip ha fet els deures durant aquesta i les conclusions necessàries per a no tornar a cometre els mateixos errors. L’equip vol reenganxar-se al triomf i demostrar que és capaç de reaccionar després de caure a Almeria. D’igual manera són tres punts molt importants per a seguir en la part alta de la classificació.

Les visitants basen el seu joc en un grup de joves talentoses que a poc a poc van obrint-se pas en el voleibol nacional. Amb la seva oposada Tortarolo com a màxim exponent en atac, també s’haurà de prestar especial atenció a la seva punta Mascarell, jugadora amb gran altura que domina la xarxa a la perfecció.

Encara que el Xàtiva no ha tingut un gran inici de lliga, és un equip que sempre et pot sorprendre per la seva ganes i treball que posen en cada trobada. De fet vénen de perdre per un ajustat 2-3 davant el Benidorm, un dels equips aspirants al títol.


Per part de les locals es planteja un partit ambiciós. S’ha d’anar a cercar la victòria des de la primera xiulada arbitral i no escatimar esforç per a aconseguir-la. Les claus estaran a parar en bloqueig a la seva oposada i a poder desplegar una distribució equilibrada d’atac.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button