FutbolFutbol Femení

Primera Nacional – Darrer derbi balear de la primera volta

La jornada 9 alberga el darrer derbi balear d’aquesta primera volta tancant així els duels entre els equips de la lliga. En aquestes drreres jornades hem pogut disfrutar a Mallorca del fútbol dels equips de les illes, aquest cap de setmana la illa anfitriona per al derbi serà Menorca. El Sant Lluís rep al Collerense, diumenge 14 de novembre, a les 11:30 hores.

Els dos equips de les illes arriben necessitats de bones sensacions després de caure de forma contundent en els seus respectius duels contra Atlètic Balears i el Son Sardina. L’equip de Javier Zurbano va caure a Son Malferit per 0-4 contra l’equip blanc-i-blau. Per la seva part, el Collerense va rebre un correctiu a casa contra el Son Sardina 0-5 va encaixar l’equip vermell.

La necessita de puntuar és una necessitat per als dos equips balears, però amb objectius diferents, el Sant Lluís, dotze a la classificació, vol els tres punts per així intentar sortir de la zona baixa, en cavi el ‘Colle’, sisé, cercarà el tres punts per seguir en la lluita per colocar-se en les part alta de la taula.

El Son Sardina, refet després de la contundent victòria al Collerense per 0-5, rep al Saragossa ‘B’. L’equip aragonès encasillat a la part mitja-baixa de la taula ve d’una victòria balsàmica a casa contra el FontSanta Fatjó (1-0). El Saragossa és desé, mentre que el Son Sardina continua en la tercera posició amb 18 punts a un del Sant Gabriel, segon.

L’Atlètic Balears viatja a casa del Stadium Casablanca amb la premisa de sumar de tres per seguir l’estela del Son Sardina. Les de Txema Expóstio es troben en un bon moment de forma després d’imposar-se com a guanyadores en els dos derbis balears disputats en les dues darreres jornades, victòria com a visitant contra el Son Sardina (0-1) i 4-0 a casa contra el Sant Lluís. L’equip aragonès es situa en la penúltima posició de la taula classificatòria amb 3 punts i duu cinc jornades sens puntuar. En canvi, l’equip mallorquí és quart amb 17 punts.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button