Conecta Balear CV ManacorVoleibol

El ConectaBalear Manacor, guanyador del frenètic duel contra el Guaguas

El ConectaBalear s’emporta dos punts d’or davant un dels grans de la Superlliga, el Club Voleibol Guaguas, en un partit frenètic on s’ha hagut de dirimir la victòria en el desempat del tie break. Una trobada molt intensa on tots dos equips han estat a l’altura arribant al 37-39 en el tercer set. L’equip manacorí ha estat un bloc indestructible que s’ha mostrat sòlid en defensa i bloqueig emportant-se la victòria amb les vibrants actuacions de Barsemian (26), Vanole (20) i Méndez (18).

El primer set s’inicia molt igualat 4-4. Els visitants aconsegueixen enlairar-se del marcador 7-12 gràcies als bloquejos i rematades de Moisès César, la qual cosa provoca el primer temps mort del tècnic manacorí. L’equip local escala posicions 12-13 i el tècnic grancanari sol·licita temps mort. L’efectiu bloqueig de l’equip visitant li permeten anar lleugerament per davant 16-18. El ConectaBalear es reforça en atac i un servei directe de Thiago Vanole els avança 22-20, la qual cosa obliga al tècnic visitant sol·licitar temps mort. A punt de partit 24-23 és el tècnic Molada qui el demana. El servei fallit d’Escobar els dóna el set als de Manacor 25-23.

Al segon set que comença amb errors de servei del Guaguas 5-3 que es recupera i iguala el marcador 9-9. Aquest es manté 14-14, per la qual cosa el tècnic visitant sol·licita temps mort. L’encertat bloqueig dels visitants els permet agafar distàncies 14-17 i el tècnic manacorí demana temps mort. El ConectaBalear, fluix en defensa, permet una distància de cinc punts 15-20 i Molada gasta el seu segon temps mort. Els continus errors en recepció dels locals faciliten al Guaguas un parcial de 4 punts seguits 19-24 i provoquen que se’ls escapi el set 20-25.

A la tercer manga que s’inicia 0-3 i el Guaguas recupera amb un parcial de 5 punts 3-5. S’avança l’equip manacorí amb un altre parcial de 5 i dos encertats serveis directes de Barsemian 10-8 que obliguen el tècnic visitant a sol·licitar temps mort. El parcial s’amplia a 7 punts per a l’equip manacorí 12-8. El Guaguas fa ús de bona defensa i iguala el joc 15-15. El bon tàndem Méndez i Vanole enlairen el marcador 21-18. Es retallen distàncies 23-22 i el tècnic local sol·licita temps mort que resulta efectiu 25-22.

El quart set que s’inicia amb un Guaguas fort en atac 3-5 i les bones actuacions de Ruiz 8-11. L’equip manacorí retalla distàncies amb el bloqueig de Filter 13-15 que es manté 16-18. El joc transcorre molt parell 20-22 amb lleuger avantatge per als visitants que es trenca 23-23 i el tècnic grancanari sol·licita temps mort.

El marcador es manté 26-26 amb un joc molt intens per part de tots dos equips 30-30 i temps mort per part dels de Manacor. Continuen 34-34 i segon temps mort dels visitants. A punt de set 34-35 el tècnic manacorí sol·licita temps mort. S’iguala el joc 37-37 que finalment es queda en mans del Guaguas 37-39.

El cinquè set i definitiu s’inicia amb una bona actuació del conjunt local 4-1 i el tècnic visitant sol·licita temps mort. Sòlid bloqueig dels locals 8-5 amb un encertat Méndez que puntua 10-8. Servei directe de Barsemian 13-10. Segon temps mort dels grancanaris que no aconsegueixen retallar distàncies 14-11. La bona connexió de Vanole i Dóna Cruz sentencia el partit i els dóna la victòria 15-12.

FITXA TÈCNICA:

CONECTABALEAR CV MANACOR – CLUB VOLEIBOL GUAGUAS

PARCIALS: 1-0 (25-23), 1-1 (20-25), 2-1 (25-22), 2-2 (37-39), 3-2 (15-12).

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Méndez V., Filter C., Barsemian R., Dóna Cruz V., Ramírez S., Piris T (L). També van jugar: Gallec M., Chourio A., Gallec M.,

CLUB VOLEIBOL GUAGUAS: Martínez C., César M., Hernández I., Prim G (L)., Hage G., Escobar I., Ruiz B. També van jugar: Rodríguez A., Almansa J., Fernández A (L).

COL·LEGIATS: Xavier Fernández Llano i David Fernández Fuentes.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button