Feníe Energía Voley PalmaVoleibol

El Feníe Energía suma una nova derrota a Soria

Nova derrota per a l’equip dirigit per Abel Bernal. Lluitat però imprecís partit en el qual els errors no forçats per part dels visitants van tornar a ser determinants en el resultat final. Quarta trobada consecutiva sense sumar per a un equip que necessita revertir la dinàmica negativa com més aviat millor.

El Feníe Energia Mallorca Voley Palma visitava el Pavelló Municipal dels Ocellets amb la necessitat de tornar a sumar. Les tres derrotes en les últimes tres jornades pesaven, física i mentalment, a uns jugadors que sentien com els resultats no anaven d’acord amb les sensacions.

És per això que el partit a Sòria es presentava com una “final”, tal com advertia Abel Bernal en la roda de premsa prèvia. Un partit en el qual hi havia molt a guanyar, sobretot a nivell anímic, després de passar l’equador de la primera volta de la Superliga i veure els pobres resultats que havia collit l’equip.

El primer set va ser dur, intens, barallat i dens. Tant els sorians com els balears van lluitar de tu a tu en una màniga en la qual van emular, sense contacte físic, una batalla per a decantar el partit cap a un costat de la pista. Encara així, els de Bernal, es van veure, de nou, penalitzats per la imprecisió en atac. Amb nombrosos errors en els serveis i veient-se superats pel bloqueig sorià, els balears van encaixar el primer set amb un marcador de 25-22.

En la següent màniga el tanteig entre tots dos equips anava a ser similar. Fins i tot el Feníe Energia va arrencar amb superioritat i imposant una renda considerable de tres punts d’avantatge en el marcador, encara que a mesura que va anar avançant el set, els locals igualarien el partit. Riu Duero Soria se sentia bé en la pista, fresc i avantatjat dels errors que cometien els jugadors entrenats per Abel Bernal i Andrés Rodríguez.

Tots dos equips es van enredar, de nou, en una baralla per fer-se amb el segon set. Els sorians volien posar-se totalment de cara el partit i afrontar el tercer set amb la garantia de poder fer-se amb el partit per la via ràpida. Els balears, encorajados per la situació, volien igualar costi el que costi el primer set de Riu Duero Soria, i mantenir les esperances d’emportar-se la victòria dels Ocellets. Finalment, el set va caure del costat local amb un ajustat 26-24.

El partit havia entrat en terreny molt pantanós per als mallorquins. La remuntada havia de ser de dimensions gairebé èpiques per a emportar-se el triomf davant un equip que s’estava mostrant molt segur, sòlid i eficaç en els moments crucials del set.

Els de Bernal no es van deixar minvar anímicament pels dos sets perduts de manera consecutiva i van demostrar un nivell altament competitiu per a intentar fer-se amb el primer set i començar la remuntada. Però res més lluny de la realitat. Riu Duero Soria va tornar a imposar-se en aquesta tercera manga i va fer que els tres punts es quedessin en el Pavelló Municipal dels Ocellets.

FITXA

Riu Duero Soria: Gimeno (16), Igor Silva (8), Olalla (10), Villalba (11), Folguera (4) i Júnior Dos Santos (6). Líbero Sant Martí (0). També van jugar Lucas Lorente (0) i Fredes (0)

Feníe Energia Mallorca Voley Palma: Abel Bernal (7), Chema Giménez (5), Renzo Cairús (10), Rodrigo Pernambuco (20), Ignacio Sánchez (3) i Sunny Wu (6). Líbero: Dani Ruiz (0).

Àrbitres: Robles García i Erce Álvarez.

Parcials: 25-22 (29’), 26-24 (30’), 25-23 (29’)
Pavelló: Pavelló Municipal dels Ocellets. 610 espectadors. Partit corresponent la setena jornada de Superliga Masculina de Voleibol.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button