FutbolFutbol SalaPalma Futsal

El Palma Futsal cau a Cartagena

El Palma Futsal volia rescabalar-se, contra un rival directe, dela darrera derrota soferta a casa davant Viña Albali Valdepeñas. El Palau d’Esports de Cartagena ha albergat un partidàs entre Jimbee Cartagena i el quadre balear que, a més de sumar de tres, volia donar un cop sobre la taula i situar-se en la part alta de la classificació.

Amb un inici frenètic en el qual ha quedat demostrat que cap dels dos equips anava a concedir res, el Palma Futsal ha estat el primer a avisar. Una acció individual de Higor, pocs segons després d’arrencar el partit. El pivot ha regatejat a dos defensors i, una mica escorat, ha definit massa creuat davant Chemi.

El partit ha entrat en un equilibri en el qual tots dos equips cercarien ser protagonistes amb la pilota. El conjunt de Vadillo ha agafat un rol més vertical, defensant a mitja pista i esperant per a sortir ràpid a la contra. Ha tengut dues clares ocasions en una jugada en la qual tant Jimbee com Palma han recorregut a la velocitat i, després de robar en l’àrea pròpia, sortir corrent cap a la meta contrària.

Primer ho ha intentat Eloy Rojas, l’atura Chemi i ha sortit corrent cap a la meta balear, Barrón l’evita, l’envia a camp contrari on estaven Raúl Campos i Higor i aquest últim finalitza amb un xut que repel Chemi. Els dos equips estaven molt vius, encara que el primer a colpejar va ser Jimbee Cartagena. Tret de Bebe des del punt de doble penal que dóna en Tomaz abans d’arribar a un Barrón que ja s’havia tirat per a intentar detenir el xut i el rebutgi queda als peus d’un Mínguez que, a porteria buida, només l’ha d’empènyer.

Quan el Palma semblava recuperar-se del cop anímic va arribar el segon. També obra de Mínguez. L’ala va conduir la pilota fins a la vora de l’àrea, on va retallar a Cainan, i va manar la pilota a la mateixa esquadra. Inapel·lable per a un Barrón que va arribar a fregar el tret.

El partit es posava molt costa amunt per a un conjunt mallorquí que, des d’aquest moment, va pujar línies i va començar a generar en atac sense parar. Amb un Chaguinha i Higor molt actius i sent els principals protagonistes de les accions ofensives.

Encara així, totes les aproximacions acabaven igual, o bé a les mans de Chemi o ben desviades. Amb aquesta sensació els de Vadillo es van anar a vestuaris, sabent que havien pagat car dues accions, però amb la consciència de saber que podien generar i donar la volta al marcador.


La segona meitat va arrencar amb un Palma Futsal amb orgull i enrabietado. I això ho va demostrar la primera oportunitat del segon temps. Rep Higor escorat en banda, es desfà del seu marcador amb un gir i el seu tret s’estavella en la fusta. El Palau d’Esports de Cartagena va sospirar.

Però el rebutg va caure a Marlon a l’interior de l’àrea, xuta i apareix Chemi per a evitar el gol balear. L’afició cartaginesa va respirar. Els de Vadillo van sortir amb la idea clara de pressionar alt, forçar l’error del rival i aprofitar-los. I així va ser, encara que el profit no va ser satisfactori, ja que ni les ocasions acabaven de ser clares ni quan s’arribava es materialitzava.

La primera ocasió dels locals va arribar cinc minuts més tard de la represa del partit. A pesar que el partit semblava mitjanament controlat per part dels verds, una acció individual de Andresito va posar terra pel mig en el marcador. L’ala es va internar banda, va centrar des d’una posició escorada, però la pilota va ser directa a un Barrón que va reaccionar tard i es va colar entre les seves cames.

Al Palma Futsal se li acabava de caure una llosa damunt. 3-0, mancant quinze minuts per al final, però la sensació era d’un equip que estava dolgut i que no veia justícia en el marcador. Vadillo no va trigar a treure a Tomaz com cinquè home i, a partir d’aquí, Jimbee Cartagena va sofrir un vendaval ofensiu que entre la defensa i Chemi van saber frenar.

Amb prou feines. Ho van intentar gairebé tots els jugadors del Palma. Des de Chaguinha a Higor, passant per Tmoaz, Eloy Rojas, Mancuso, Marlon, Raúl Campos, tots van provar a un meta local que estava de dolç. Només li va entrar una i va anar després d’una passada forta de Raúl Campos des de la banda directe a un segon pal on esperava Higor, qui de taló va fer el gol del quadre balear. Derrota dura del Palma Futsal davant Jimbee Cartagena que deixa clares les facetes a corregir de cara a les pròximes setmanes de competició.


FITXA TÈCNICA

Jimbee Cartagena: Chemi, Beu, Mínguez, Beu i Solano. També van jugar Lucao, Mellado, Jesús, Marinovic i Simi.

Palma Futsal: Barrón, Marlon, Cainan, Eloy Rojas i Higor. També van jugar Chaguinha, Pope, Mancuso, Raúl Campos, Tomaz i Vilela.

Gols: 1-0 Mínguez (min. 10); 2-0 Mínguez (min. 12); 3-0 Andresito (min. 26); 1-3 Higor (min. 36).

Àrbitres: Delgado Sastre i Gabaldón Rico. Van amonestar a Mellado per part dels locals i a Marlon i Raúl Campos per part dels visitants.

Pavelló: Palacio d’Esports de Cartagena. Partit corresponent a la sisena jornada de LNFS. 2.000 persones amb aforament reduït per motiu de la Covid-19.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button