FutbolFutbol SalaVisit Calvià Hidrobal

El Visit Calvià perd el duel de filials

El Calvià inicia el partit dominant i sotmetent al seu rival, els de Miquel Vidal mostren que porten el partit preparat i el rival estudiat i pràcticament no deixe opció als seus rivals en els primers 10 minuts de la trobada. Álex Naranjo avança als locals en el primer minut de joc i en vuit minuts torna a batre a Raúl Sánchez per a col·locar el 2-0 en el marcador i anotar el seu segon gol de la tarda.


Els bètics sofrien per a aturar als mallorquins i Carlos des del doble penal marca el tercer en el compte local. En aquest moment, els visitants reaccionen i la fortuna fa que un tret, aparentment suau i sense perill s’enverinés i acabés entrant en la porteria defensada per Rafa. Els sevillans s’animen i van recompondre i amb els punts de Juanan i Pablo igualen de nou el duel.


Ja en la segona meitat, els bètics surten molt més endollats i en el primer minut s’avancen per primera vegada amb el punt de Guido. A partir d’aquest moment, el filial del Betis domina el partit i es manté el control de la pilota, aconseguint el 3-6 final en el minut 32.
El filial del Palma Futsal va continuar intentant-ho fins a l’última acció del partit amb el joc de cinc, encara que no va voler entrar.

FITXA TÈCNICA
Visit Calvià Hidrobal: Rafa, Santos, Carlos, Taronger i Gordillo. També van participar M. Nicolau, Rubio, Adri, Sergi i Eusema.

Reial Betis B: Raúl Sánchez, Juanan, Álvaro, Charly i Raúl López. També van jugar Cendán, Guido, Povea, Pablo, Giri i P. Muñoz.

Gols: 1-0, Taronger, min. 1; 2-0, Taronger, min. 8; 3-0, Carlos, min. 13; 3-1, Povea, min. 14; 3-2, Juanan, min. 15; 3-3, Pablo, min. 19; 3-4, Guido, min. 21; 3-5, Guido, Min. 32; 3-6, Juanan, min. 32.

Àrbitres: David Fernández i Daniel Gómez. Grogues per a M. Nicolau, Sergi i Manolo, dels locals, i per a Charly, del conjunt bètic.

Pavelló: Pavelló Municipal Galatzó. Jornada 11 de Segona Divisió.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button