VoleibolVoley Ciutat Cide

El Voley Ciutat Cide guanya per la via ràpida

L’equip insular s’imposa al Xàtiva per un clar 3-0 encara que l’en tercer i definitiu parcial es va haver de remuntar un 20-24 en contra.


En un partit alguna cosa va fregir on les locals van anar gestionant les seves forces per a finalment imposar la seva major qualitat. El Cide començava posant-se per davant en el lluminós encara que no aconseguia enlairar-se de les visitants que aprofitaven els errors per a mantenir-se vives en el parcial. A mitjan set es veia un 16-14 que marcaria la tònica del partit, el Cide dominava la trobada però no acabava de rematar-lo. Només va ser en els instants finals on va poder agafar diversos punts d’avantatge guanyant-ho per 25-20.


El segon va començar i es va desenvolupar pels mateixos rumbs. El Xàtiva vivia dels errors dels estatges, que tot i dominar el joc, no acabaven de trobar-se còmodes i no podien posar terra pel mig, encara que aquesta vegada es passo per l’equador en un plàcid 16-12. Quatre punts d’avantatge que s’emportarien fins al 25-21 de final de set.
El tercer seria el més igualat de tots.

Les visitants no estaven disposades a tirar la tovallola i traient forces de flaquesa van començar per davant des del principi. Encara que sempre a una distància prudencial l’equip col·legial no podia voltejar el marcador. Des de la banqueta es va donar sortida a diverses jugadores però tampoc van aconseguir canviar la dinàmica.

S’arribava a la fi de parcial amb un preocupant 20-24 en contra. Però el Vóley Ciutat es va posar el mico de treball per a emportar-se el partit. Amb quatre accions seguides de bloqueig es posaven l’empat i encara que el Xàtiva el va intentar, el Cide ja havia posat una altra marxa i finalment es va emportar el parcial per un 25-27, i en definitiva el triomf en la trobada.


Xoc espès de les locals, que han guanyat tirant d’experiència i gestionant els esforços per a quan eren necessaris. Si la veritat és que al final els tres punts es queden a casa que és el realment important. Com a millor jugadora local Marta Vidal amb un +7 mentre que com a visitant Cristina Briggs amb +5. Cal destacar la lesió a mitjan primer de la jugadora visitant Tortarolo que ha hagut de ser retirada en llitera per una torçada en el genoll.
La setmana pròxima el Voley Ciutat Cide rendirà visita a Mairena de Aljarafe, Sevilla, per a jugar el dissabte a la tarda contra l’equip local.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button