Avarca de MenorcaVoleibol

L’Avarca Menorca torna a la victòria

L’ Avarca de Menorca torna a la victòria després de superar per la via ràpida al cuer Leganés. Les menorquines han controlar el primer set després de l’iguals a 12, aprofitant la pegada de Folgueira i Banguero. Les madrilenyes han redoblat esforços a la recerca del seu històric primer triomf en la categoria, però el seu domini en el segon set ha estat eixugat en la recta final per les jugadores de Bep Llorens, que han estès el seu control al tercer parcial per a tancar la victòria.

D’aquesta manera les menorquines tallen la ratxa de dues derrotes consecutives a més de recobrar una mica de la confiança perduda en els anteriors xocs.

A més del triomf, que era d’importància cabdal davant el cuer que arribava a l’Illa sense conèixer la victòria, només en el segon set va ser capaç de discutir a les locals el seu domini. S’han recuperat a jugadores vitals davant l’absència de la seva capitana i millor arma ofensiva com és Maira Westergaard en estar lesionada.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button