Atletisme

IX Mitja Marató Porreres – Victòria de Gornals i Llabrès

Gran participació en la IX Mitjana Marató de Porreres, que va tenir com a guanyadors a Francesc Xavier Gornals (C.A. Campos) i Sebastiana Llabrés (C.A. Inca), prova que també els va atorgar el títol de campions de Balears. En el Campionat per equips van vèncer el Amistat en homes i el S’Hostal Montuïri en dones.

En la mateixa jornada també es van disputar els 10 km, amb triomfs de Miquel Capó (S’Escapada de Campos) i Bel Calero (Malift Mallorca). La carrera, organitzada pel C.A. Porreres amb la seva presidenta Damiana Moll al capdavant, va ser un èxit.

La Mitja Marató, prova reina del matí, va tenir com a vencedor al corredor de Santanyí Francesc Xavier Gornals, que va dominar la prova en tot moment i va donar l’estirada definitiva en la pujada al Puig donin Famella, entrant vencedor en la plaça de la vila amb el temps de 1h.11.30, proclamant-se campió de Balears. El manacorí Guillem Durán (ADA Calvià) es va adjudicar la segona posició i el subcampionat regional amb 1h.12.08, completant el podi Lucas Mola (ADA Calvià) amb 1h.12.27. Guillem Simonet (Amistat) va ser quart amb 1h.12.53 i Jonathan Sanabria (Viva És Raiguer), cinquè amb 1h.12.58.

En dones, Sebastiana Llabrés i la local Rosa María Córdoba van ser juntes fins al km 11, moment en el qual la segona va flaquejar. Llabrés, amb un ritme fluid, va finalitzar primera i campiona de Balears amb el temps de 1h.23.20. Rosa Córdoba (S’Hostal de Montuïri) va superar el sot i va ser subcampiona amb 1h.24:19. Tercera va ser la seva companya d’equip Asmaa Zammou amb 1h.29:48. Elizabeth Smith (Sporting de Calvià) va ser quarta amb 1h.36:21 i Magdalena Rigo, que no comptava per al campionat, cinquena amb 1h.40:34.

El Amistat es va proclamar campió masculí per equips, encara que no es pot informar de la puntuació al no haver facilitat la Federació Balear els resultats oficials. El Viva És Raiguer, també mancant confirmació oficial, va ser el subcampió i l’ADA Calvià, tercer. En dones va ser primer el S’Hostal Montuïri d’Esteve Barceló.

En la distància dels 10 km, el pobler Miquel Capó Soler va acabar primer amb el temps de 35:03; Pedro José Dols, del C.A. Son Servera, va ser segon amb 35:14 i el murer Paco Tugores (Sa Riba) va ocupar el tercer graó del podi amb 35:20.

En dones, la corredora de muntanya Bel Calero (Malift Mallorca) va ser la guanyadora amb 37:54, sent segona Marina Grosso (Xavi Bonnín) amb 39:02 i tercera, Nikola Fernández (Atletes del Planeta) amb 41:28.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button