FutbolFutbol Femení

Primera Nacional – Taules al derbi balear

La jornada 9 del grup III de Primera Nacional ens presentava el darrer derbi balear de la primera volta, el primer que ha viscut el CCE Sant Lluís com a local. L’equip de Javier Zurbano ha firmat l’empat a un contra el Collerense després de 5 jornades sense puntuar, el darrer pic va ser una victòria com a local contra contra el Satdium Casablanca (2-1).

Les menorquines han lluitat fins el final per aconseguir puntuar i un gol en els intants finals després del primer cop per part del Collerense ha fet el 1-1 definitiu. L’equip de Coll d’en Rabassa suma dues jornades sense conéixer la victòria després de caure per 0-5 el cap de setmana anterior contra el Son Sardina. Amb aquest empat, el Collerense es manté sisé amb 14 punts i el Sant Lluís es dotzé i retalla distàncies al rival més proper, el Fontsanta Fatjó.

Per la seva part, l’Atlètic Balears afrontava el desplaçament al camp del Stadium Casablanca. L’equip de Txema Expósito ha hagut de treballar de valent per dur els tres punts cap a Mallorca, gràcies a un gol de Gabi Gutiérrez al minut 89 de partit. Les blanc-i-blaves són segones amb 20 punts, a un de les líders l’europa, l’únic equip que es manté imbatut a la categoria.

El Son Sardina ha estat el damnificat de la jornada degut a la borrasca Blas, l’equip de Xavi Radó s’enfrontava a casa contra el Saragossa CFF ‘B’. El conjunt arbitral al minut 47 i amb 0-0 amb el marcador ha decidit suspendre el partit i aplaçarlo, segons consta a l’acte arbitral: “A causa de les inclemències meteorològiques, el terreny no és apte per a la pràctica del futbol. Per tant suspenc el partit en el minut 47 de la segona part per aquestes circumstàncies, en un servei de banda en el mig camp a favor del Zaragoza, amb el resultat 0-0. Per tant l’entrenador local com l’entrenador visitant donen l’aprovació de suspendre el partit”. Amb un partit menys el Son Sardina cau a la taula fins a la quarta posició amb 18 punts.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button