FutbolFutbol Femení

El Son Sardina demana gespa nova

L’equip de la barriada de Palma demana al Institut Municipal d’Esports i a la Federació de Futbol Balear la remodelació del seu terreny de joc amb gespa nova. Aquesta demanada ve promoguda per la situació que es va viure el passat diumenge dematí, l’equip femení que milita a Primera Nacional disputava el partit corresponent a la jornada 9 contra el Saragossa ‘B’.

Degut a l’intensa pluja i el mal drenatge del verd, el terreny de joc quedar impracticable en menys d’una hora i al minut 47 el conjunt arbitral decidir aturar el partit. “A causa de les inclemències meteorològiques, el terreny no és apte per a la pràctica del futbol. Per tant suspenc el partit en el minut 47 de la segona part per aquestes circumstàncies, en un servei de banda en el mig camp a favor del Zaragoza, amb el resultat 0-0. Per tant l’entrenador local com l’entrenador visitant donen l’aprovació de suspendre el partit”. Aquest és el manifest que va escriure en l’acte la coll·legiada Ilham El Kerche.

Aquestes situacions de mal estat del terreny de joc, davant situacions meteorològiques adverses, a categories d’àmbit nacional. El darrer equip afectat per una situació com aquesta va ser el Collerense fa dues temporades. L’equip del Coll d’en Rabassa rebia al Vila-real i degut a la quantitat d’aigua que hi havia dins el verd l’àrbitre va decidir aplaçar el partit sense disputar-se. Actualment, el Collerense té gespa nova, tot i que li ha costat molt d’anys de peticions formals i públiques per part de jugadors i entrenadors, del propi club i també de rivals. El Son Sardina s’aferra a aquest precedent per poder aconseguir la instal·lació de gespa nova al seu camp.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button