BàsquetLliga Balear FemeninaLliga Masculina Balear

Canvi de nom a les Lligues Balears de Bàsquet

El Grupo Escribano i la Federació de Bàsquet de les Illes Balears han tancat l’acord de col·laboració entre ambdues entitats en què l’empresa dedicada al sector de la construcció donarà nom a la Lliga Balear –tant masculina com femenina- per la present temporada i una més. Aquest acord ajudarà a millorar la màxima competició de bàsquet a les Illes Balears i serà un gran suport per tota la tasca que es realitza des de la FBIB. Amb aquest acord les Lligues Balears passen a anomenar-se ‘Lligues Escribano’. A més, en l’acte de signatura del conveni de col·laboració, Juanjo Talens –president de la FBIB- i Javier Escribano –gerent de la Fundación Escribano- varen presentar el nou logotip oficial de la competició que ha creat Labarra Estudio, també col·laborador de la Federació de Bàsquet.

Talens destaca que “estem encantats amb aquesta nova aliança que comença avui i molt agraïts a Javier Escribano, que sempre ens ha mostrat plena predisposició amb aquesta col·laboració que es concreta amb el ‘naming’ de les Lligues Balear per les pròximes dues temporades”. El president de la FBIB considera que “aquest acord ens donarà molta estabilitat, la capacitat de millorar aquesta competició i redundarà en la resta de competicions i activitats que organitzi la FBIB. Farà al bàsquet balear més fort”. Per la seva banda, Javier Escribano, assegura que “estem molt contents perquè creiem que és una col·laboració molt important per nosaltres. Pensam que l’esport és fonamental en la vida i per a què els nins adquireixen una disciplina”, i afegeix que “hem firmat per dues temporades i ho feim amb molta il·lusió perquè ja hem estat patrocinant diversos equips i ens agrada contribuir en l’esport. Segur que serà una temporada increïble i que guanyi el millor”.

D’aquesta manera, la Lliga Balear canvia de nom per donar visibilitat a un patrocinador principal que ajudarà en la tasca que fa la Federació de Bàsquet de les Illes Balears en donar la màxima difusió possible a la màxima categoria balear de bàsquet i, com no, en moltes altres categories i àrees de la FBIB.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button