Conecta Balear CV ManacorVoleibol

El ConectaBalear Manacor vol mantenir el ritme

El ConectaBalear CV Manacor s’enfrontarà al Intasa San Sadurniño, dissabte 20 de novembre a les 19.30 hores, en la seu gallega. Es tracta d’un equip que, després de tres anys, ha tornat a competir en la Superlliga i l’arrencada a aquesta competició li està resultant difícil, per la qual cosa l’equip manacorí, que es troba segon en la taula de classificació, anirà per totes per a emportar-se els tres punts cap a Manacor.

Intasa San Sadurniño no ha guanyat cap jornada, però està competint i lluitant cada set com el de la setmana passada contra CV Terol, i encara que no els va bastar per a guanyar, van aguantar fins al 33-31. Per aquest motiu, l’entrenador del ConectaBalear sap que no han de baixar la guàrdia en cap moment: “Nosaltres som un club seriós i així ens prendrem aquesta trobada per a poder guanyar-lo”, esmenta.

El ConectaBalear CV Manacor porta des de primera hora del dilluns treballant tant físicament com la part més tàctica i tècnica, tot enfocat a la jornada del dissabte. “Sabem que la seva afició és intensa i nosaltres hem d’anar amb la idea clara de guanyar cada set i saber jugar els punts amb màxima atenció i concentració per a no cometre errors”, explica Molada.

Després de guanyar a casa davant el Club Voleibol Guaguas, un dels grans de la Superliga, l’equip de Manacor està reforçat i enfocant la seva energia en les pròximes jornades. Lluís Molada té clar que ser segons en la classificació no és el més important. Així l’expressa declarant que valora més “les sensacions quant a joc i dinàmica d’equip que ara com ara són bones, ja que són el fruit del treball realitzat fins al moment, encara que sabem que ens queden molts aspectes a millorar”.

L’entrenador és conscient que pot haver-hi un punt d’inflexió en el qual el nivell d’energia baixi, ja sigui per ells o pel rival, i això no suposarà una derrota, sinó un moment per a aprendre. Ara com ara, se centren en “gaudir i aprofitar que estem bé, amb una dinàmica positiva i fer un bon partit en terres gallegues” per a mantenir el ritme d’aquesta primera volta.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button