Avarca de MenorcaVoleibol

L’Avarca cercarà mantenir la bona dinàmica amb vistes a la Copa

L’Avarca Menorca s’enfronta a domicili al Feel Voley Alcobendas, el dissabte 20 de novembre a les 18:00 hores, l’equip de Bep Llorens arriba a l’enforntament contra el conjunt madrileny amb els ànims reforçats després de la victòria a casa contra el Leganés (3-0)

El combinat menorquí ara mateix és vuité a la taula amb 8 punts. El seu rival, l’Alcobendas és desé i suma 7 punts. L’equip dirigit per Fernando Muñoz arriba també amb els ànims renovats després d’aconseguir la victòria a domicili la passada jornada a casa del Sant Cugat (2-3). Abans d’aquest triomf, les madrilenyes portaven quatre jornades sense conèixer la victòria.

Les de Bep Llorens afronten un duel vital per aconseguir el seu primer objectiu de la temporada, classificar-se per a la Copa de la Reina. les normes marcades per la Federació són que els primers cinc classificats al finalitzar la primera volta, més el conjunt anfitrió, són els equips que participaràn a la competició. Abans de que començi l’octava jornada l’Avarca Menorca es troba quatre punts de la quinta plaça que actualment milita el Haro Rioja, a falta de quatre jornades per a que acabi la primera volta.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button