Feníe Energía Voley PalmaVoleibol

El Feníe Energía vol aconseguir la primera victòria a casa en el derbi balear

El Feníe Energia Mallorca Voley Palma rep la visita de la UD Ushuaïa Eivissa Volley, aquest dissabte 20 de novembre a les 19:00 hores, en un context en el que l’única opció és aconseguir la victòria. Després de quatre derrotes consecutives, l’equip vol tornar a guanyar en el que seria la primera victòria com a local d’aquesta temporada: “L’estímul que tenim ara mateix és tornar a guanyar a casa i oferir la victòria a tots els aficionats que continuen venint a Son Moix malgrat les males circumstàncies que tenim. La gent també és conscient dels problemes que hem tingut i nosaltres continuem sentint el suport”, assegura Bernal.

L’entrenador madrileny garanteix que les ganes, que a poc a poc es van convertint en necessitat, de tornar a sumar de tres de l’equip creixen partit a partit i afirma que “tenim les mateixes ganes que juguem aquí i cada partit que juguem fora, amb ganes de victòria. Aquesta vegada, més que ganes de victòria, tenim la necessitat perquè el nostre objectiu a curt termini és entrar en la Copa del Rei i ara mateix ens queden quatre jornades per a aconseguir-lo, ja que estem enfora dels llocs. Hem d’afrontar el partit com una final. Cada partit hem de treure el màxim possible i aconseguir en aquestes quatre jornades que ens queden arribar als llocs de la Copa”.

Encara així, creu que els seus jugadors tenen els ànims i la moral al màxim per al derbi d’aquest dissabte a Son Moix: “A nivell anímic continuem forts. És veritat que la derrota pesa, sigui qui sigui, però la sort que tenim és que cada cap de setmana podem jugar un partit nou i hem d’anar amb la mentalitat fresca. Hem perdut, però aquests últims partits hem estat jugant millor, encara que han estat superiors a nosaltres”, conclou Bernal.

Per part seva, Ignacio va seguir en la mateixa línia que la de l’entrenador i declara que “l’equip sofreix després de cada derrota, però continuem mantenint els mateixos objectius que a principi de temporada. Encara que no surtin els resultats, hem d’analitzar el que ha succeït i aprendre d’això. Malgrat estar en novena posició crec que polint aquests petits detalls fan que puguis estar novè, tercer…l’equip es manté ferm mentalment. Som conscients d’on estem, però seguim amb els mateixos objectius”.

Rodrigo Pernambuco, jugador destacat de l’equip en aquest inici de temporada, va mostrar la seva voracitat i competitivitat assegurant que “hem d’entrar en pista i sortir amb la mentalitat de guanyar, independentment del resultat. Guanyar sempre és bo. Hem de guanyar tots els partits”, i va acabar la seva compareixença assenyalant que “per més que pugui fer 50 punts, si perdem no va valer de res”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button