FutbolFutbol SalaVisit Calvià Hidrobal

El Visit Calvià afronta un nou duel del filials

El Visit Calvià es desplaça aquest cap de setmana per enferntar-se al filial del Barça, partit corresponent a la dotze de la Segona divisió. L’equip de Miquel Vidal disputa aquest dissabte a les 16:00 hores un enfrontament vital per als seus interessos, allunyar-se de la zona de descens. El conjunt calvianer arriba a Barcelona després de caure contra el filial del Betis per 3-6 a casa. Per la seva part, el filial blaugrana ve d’empatar a domicili contra el Bisontes Castellón FS.

Els homes de Miquel Vidal es troben a la posició catorce, marcant la zona de descens, amb catorce punts mentre que el Barcelona és octau amb setze. Aquesta igualtat en el caseller dels equips de la zona mitjana-baixa de la taula permet que amb qualsevol resultat es pugi capgirar les posicions de la classificació.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button