VoleibolVoley Ciutat Cide

El Voley Ciutat Cide afronta un partit vital a Sevilla

El conjunt balear es desplaça a la capital andalusa per a disputar aquest dissabte a les 20:00 hores la trobada de la setena jornada de lliga davant el Mairena de Aljarafe, amb la ferma intenció de lluitar per mantenir-se en posicions davanteres de la taula classificatòria.


Després de tres mesos i mig d’entrenaments les mallorquines podran comptar per primera vegada amb la plantilla al complet, després de la incorporació als entrenaments de la seva central Cristina Borja que es va lesionar just en acabar la pretemporada, per finals de setembre, i que tan sols ha pogut disputar fins avui els partits amistosos de pretemporada.

Sens dubte una alegria per al conjunt morat que veu així reforçada la seva posició de centre que de moment comptava amb pocs efectius i que fins i tot va haver de ser coberta per una canterana de primer any de juvenil com Geòrgia Runcio, que va complir amb nota.


L’equip vol continuar sumant per a mantenir-se entre els primers classificats de la categoria, a l’espera de rebre al líder, el Leleman València, la setmana vinent a casa. Davant ells el Mairena de Aljarafe, conjunt sevillà mescla de joventut i experiència. Amb algunes jugadores amb experiència en la màxima categoria que li donen molt equilibri.

Dues mallorquines també formen part del conjunt andalús, el seu colocadora María Rodríguez i la central sortida de la interminable pedrera del Cide, Martina Valiña, que l’any passat va jugar amb l’equip mallorquí la Superliga i enguany ha recalat a Sevilla per a prosseguir amb els seus estudis. Sens dubte serà un al·licient extra el retrobament amb velles companyes de viatge.


Per part del Vóley Ciutat totes les jugadores estan disponibles i en plenes condicions per les quals el tècnic Toni Figuera podrà configurar un sextet inicial sense restriccions. Posant especial atenció a parar a la seva màxima canonera, Alba García, que des de zona quatre és la referència en atac de l’equip local.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button