FutbolFutbol Femení

Primera Nacional – Els equips balears volen donar un cop sobre la taula

La jornada 10 del grup 3 de Primera Nacional ens ofereix duels on els equips balers poden donar un cop sobre la taula i escalar posicions a la classficació si aconsegueixen els objectius fixats.

El Collerense rep aquest dissabte a les 15:00 hores al Stadium Casablanca, l’equip de Saragossa és el penúltim classificat amb només una victòria al seu caseller. Un duel que sobre el paper, el ‘Colle’, sisé classificat, hauria de solventar sense problemes, però el futbol és embojit, l’equip del Coll d’en Rabassa va empatar la passada jornada a casa del Sant Lluís. Per la seva part, el Stadium Casablanca arriba a Mallorca després de caure a casa contra l’Atlètic Balears.

El següent equip en entrar en escena en aquesta jornada és el Sant Lluís, l’equip menorquí es desplaça a casa del Saragossa ‘B’, dissabte a les 19:00 hores. L’equip és rival de la part baixa de la taula. El conjunt aragonès és desé amb vuit punts i el Sant Lluís és dotzé amb cinc punts. Les de Javier Zurbano arriben d’empatar a casa contra el Collerense, per part del Saragossa, l’equip bé del partit aplaçat contra el Son Sardina degut a les inclemènices climàtiques.

El diumenge és el torn de l’Atlètic Balears a son Malferit a les 10:00 hores rep al Osca. L’equip de la comunitat aragonesa ve de caure a casa contra el Riudoms i és el vuité classificats amb 11 punts. Per la seva part, l’equip de Txema Expósito es troba en un moment de forma brillant, són segones classificades i duen sense conèixer la derrota desde la primera jornada.

El Son Sardina viatja al camp del coer, el Pardinyes, després de que se suspenguès el seu partit per les inclemències climàtiques contra el Saragossa ‘B’. El partit es va susprende en el minut 47. El Pardinyes ve d’empatar a cero a casa del FontSanta Fatjó.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button