FutbolFutbol SalaPalma Futsal

Un Palma Futsal necessitat afronta un duel d’alt voltatge

El Palma Futsal afronta una nova sortida aquest cap de setmana, la segona consecutiva. El quadre balear visita aquest dissabte, 20 de novembre, al Movistar Inter, a les 18:30 hores. Després de dues derrotes consecutives i amb la necessitat de tornar a assaborir el triomf i les bones sensacions: “No estem en una bona situació, necessitem treure els partits amb victòries. Hem jugat contra dos rivals directes i no hem tret punts, per la qual cosa això ens minva en la classificació. Encara queda molt, però el temps comença a córrer en la nostra contra perquè van passant les jornades i no sumem”, assegura Vadillo.

L’entrenador de Jérez va voler apuntar les possibles claus de cara al partit d’aquest dissabte en el Pavelló Jorge Garbajosa i va afirmar que “quan dic que hem de tenir tot el focus d’atenció és a fer un gran partit, competir els 40 minuts, estar molt concentrat, anar jugada a jugada perquè ara mateix hem de centrar-nos en el més pròxim i és el partit d’Inter” i, a més, respecte al rival va assenyalar que “és un grandíssim rival, també està necessitat de punts, sortirà amb el ganivet entre les dents, a la seva casa estreny molt i nosaltres hem d’estar preparats per a assumir aquest tipus de partits i amb la importància que si volem portar-nos alguna cosa hem de jugar els 40 minuts a un grandíssim nivell. Hi haurà moments que serem protagonistes del partit, hi haurà moments que ens toqui sofrir i en totes aquestes situacions hem d’estar molt concentrats i competir molt bé”.

Tomaz, un dels capitans i líders de la plantilla, també va valorar el moment de l’equip abans de jugar-se els tres pròxims punts davant Movistar Inter i va declarar que “som dos equips que estan en una situació molt semblant i juguem contra un gran rival com és Inter. Fa molt que no ens veiem en aquesta situació a principi de lliga i el que volem és tornar a ser aquí i guanyar els partits. L’equip ha de donar la seva millor versió, el seu màxim nivell perquè aquest partit serà molt complicat i dur. Ells vénen amb moltes ganes i nosaltres hem de donar la nostra millor versió i guanyar”.

Per part seva, Mancuso va assenyalar la importància dels duels individuals, qui creu que poden ser crucials per al resultat final del partit: “Serà un partit molt físic, amb molts duels. Hem de guanyar, principalment, aquestes batalles individuals i estar concentrats al cent per cent en els detalls que poden marcar la diferència en el joc”, va assegurar el brasiler.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button