Conecta Balear CV ManacorVoleibol

El ConectaBalear Manacor continua sumant de tres

El conjunt de Lluís Molada suma set victòries de vuit possibles

El ConectaBalear CV Manacor s’emporta els tres punts a casa després de vèncer 1-3 al Intasa San Sadurniño tancant el segon set amb una distància de 9 punts. Els homes de Molada s’han mostrat forts en bloqueig, atac i defensa davant el joc imprecís dels gallecs. Una actuació que l’equip local ha rectificat adjudicant-se el tercer set amb una defensa més sòlida i complicant les coses a l’equip manacorí. Aprofitant els errors no forçats dels gallecs, el ConectaBalear ha tirat d’efectivitat aconseguint sobreposar-se amb les bones actuacions de Vanole (15), Méndez (14) i Filter (13).

Primer set que comença amb lleuger avantatge del ConectaBalear 3-6 encertat en atac. Els locals tiren de servei i amplien el marcador 5-11 que obliga el tècnic local a sol·licitar temps mort. L’equip gallec mostra un joc més ordenat i retalla distàncies 8-13. El bon bloqueig del Manacor impedeix als locals desenvolupar el seu joc aconseguint un parcial de 6 punts 10-21 i els gallecs sol·liciten el segon temps mort del partit. El ConectaBalear continua endollat en el joc 12-23 aprofitant els errors en recepció dels locals. Thiago Vanole sentència el primer set 12-25.

Segon set s’inicia parell 4-4 amb un San Sadurniño més precís. La igualtat es manté 7-7. L’equip visitant aconsegueix enlairar-se del marcador amb un Méndez encertat en atac 7-10 i l’equip gallec sol·licita temps mort. Amb la bona actuació de Chourio i un potent servei directe de Vanole 8-13 el tècnic local sol·licita el segon temps mort. Els gallecs mostren una defensa fluixa 12-18 i al costat d’errors no forçats, el Manacor aconsegueixen una diferència de sis punts 16-22. Imparable en bloqueig, el ConectaBalear s’emporta el segon set 16-25.

Tercer set que comença amb un Manacor fort en bloqueig 3-5. Un seguit d’errors en atac dels visitants posa per davant als gallecs 11-8. El San Sadurniño segueix amb un joc més preciso14-9 i el tècnic manacorí sol·licita temps mort. Els visitants no aconsegueixen entrar en el joc 18-11 i el seu tècnic demana el segon temps mort. Els gallecs avancen 19-12 amb un bon bloqueig 22-15 i es distancien set punts. El San Sadurniño es mostra sòlid en defensa i s’adjudica el joc 25-18.

Quart set que s’inicia amb lleuger avantatge dels visitants 4-6 que aconsegueixen sobrepassar el bloqueig dels locals. El servei directe de Filter aconsegueix un parcial de 4 punts 4-8 i el tècnic gallec demana temps mort. Davant un altre parcial de 5 punts de l’equip manacorí 5-13, el tècnic local sol·licita el segon temps mort. Els de Manacor reforcen el seu bloqueig 8-15 amb la bona actuació de Valter Dóna Cruz mantenint una distància favorable 14-18. Els locals no aconsegueixen parar el bon tàndem de Méndez i Chourio 15-22. Una sèrie d’errors no forçats dels gallecs possibilita el punt de partit al Manacor i Méndez el sentencia18-25.

Dissabte que ve 27de novembre el ConectaBalear rebrà en la seva seu a l’Unicaja Costa d’Almeria. El partit tindrà lloc a les 18.00 hores en el M.A. Nadal.

FITXA TÈCNICA:

INTASA SAN SADURNIÑO – CONECTABALEAR CV MANACOR: 1-3.

PARCIALS: 0-1 (12-25), 0-2 (16-25), 1-2 (25-18), 1-3 (18-25)

ALINEACIONS:

INTASA SAN SADURNIÑO: Pinheiro L., Blanc M., Piñon M (L)., Fernández F., Keegan M., Rodríguez B., Losada R., Gómez M., Wunschmann L.

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Gallec M., Piris T (L)., Méndez V., Chourio A., Filter C., Dóna Cruz V. També van jugar: Ramírez S., Barsemian R., Llopart A., Català A (L).

COL·LEGIATS: Rubén Sánchez i Diego Rodríguez del Pou.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button