Feníe Energía Voley PalmaVoleibol

El Feníe Energía firma la primera victòria com a local

El Feníe Energía Voley Palma suma tres punts vitals després de quatre jornades sense conéixer la victòria, tot i que la UD Ibiza – Ushuaïa Voley va lluitar fins el final. En aquest derbi balear corresponent a la octava jornada s’ha tancat en 3-1 (28-26, 21-25, 25-18 y 25-20) molt treballat part dels homes d’Abel Bernal.

La primera manega del partit, que va caure per al conjunt mallorquí, comença amb un Voley Palma ficat dins el partit, però que en els intants finals recorr a Rodrigo Pernambuco per salvar tres punts de set per als eivissencs. En el segon set, un UD Ibiza que havia vist com li remonten la primera manega aconsegueix igualar el duel gràcies a la feina en bloqueig.

Ja amb dos sets disputats el Feníe Energía es refà i suma el segon i el tercer set en el seu caseller en unes manegues que tenen com a protagonistes ofensius a diferents jugados del conjunt de ciutat: Sunny Wu, el central tanca el partit amb 13 punts en el seu comptador particular, Chema Giménez amb 10, els mteixos que el capità Renzo Cairús i també destecada la figura d’Abel Bernal amb 8 punts, tres d’ells amb el servei.

Totals Post partit Feníe Energía Voley Palma – UD Ibiza Ushuaïa

Amb aquest tres punts, el Feníe Energía Voley Palma aixeca el cap després d’un mes on l’exigència ha estat màxima, però sense resultats positiu i tanquen així el mal inici com a local aconseguint el primer triomf a Son Moix davant la seva afició.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button