FutbolFutbol SalaPalma Futsal

El Palma Futsal empata a casa del Inter Movistar

Palma i Movistar s’enfrontaven en situacions atípiques per a les dues institucions, però similars. Tots dos ocupant meitat de taula, amb els mateixos punts en el caseller i amb la necessitat de tornar a sentir-se guanyadors. Els d’Encert Pérez van començar el partit fent valer la condició de local, implementant un ritme de joc alt, circulació rápid i pressió a dalt.

Mancuso, amb un tret des de la vora de l’àrea, i Raúl Campos, van estar prop de marcar el primer del partit, però la mala punteria en la primera i els reflexos d’Herrero en la segona, van mantenir les taules a zero en el marcador. Malgrat els bons minuts dels balears, el Movistar Inter en una arribada va propiciar un penal que li anava a donar avantatge en el marcador. Raúl Campos va tocar la pilota amb el braç a l’interior de l’àrea després d’interceptar, estant ell girat i sense veure la girada, una passada aèria dels locals. Va sortir Barrón per a intentar detenir la pena màxima, però Martel va definir bé i croat, on el capità del Palma Futsal no va poder arribar.

Maçada per als de Vadillo que s’estaven sentint còmodes i protagonistes, però els jugadors van treure la casta i es van reposar ràpidament. Mancuso va rebre una pilota en banda, es va anar del seu rival, es va anar del següent, va seguir con el eslalon i, quan es va trobar enfront d’Herrero, la va creuar perfectament per a anotar un autèntic golàs que el mateix públic del Jorge Garbajosa va saber reconèixer aplaudint al brasiler.


La segona meitat arranca amb ritme de circulació ràpid, però moltes aturades del joc amb nombroses faltes d’uns jugadors de Vadillo que es frustrarien i carregarien de targetes grogues. Immersos en aquesta intensitat que va ficar Movistar al partit, va arribar el gol local. Error defensiu del quadre mallorquí en el qual Tomaz i Fabio no aconsegueixen entendre’s i Borja Díaz aprofita per a ficar el peu i batre al porter balear amb un tret ras.

Incomptables van ser les ocasions de les quals va gaudir el Palma Futsal. Higor, Gordillo, Raúl Campos, Eloy Rojas, Cainan, gairebé tots els jugadors van veure oportunitat per a marcar, però o bé la poca punteria o bé els reflexos d’Herrero ho van evitar. Vadillo va recórrer al porter jugador amb Eloy com cinquè home mancant tres minuts, encara que l’equip semblava no generar tant de perill.

Però quan el pavelló ja es fregava les mans amb la victòria del seu equip, va tornar a aparèixer en escena Mancuso, sens dubte el protagonista de la tarda. El brasiler va recollir un rebutgi a l’interior i Herrero, encara que va tocar la pilota i va estar a punt de desviar-lo, va veure com pujava l’empat en el marcador mancant 25 segons per al final. Un gol que sap a recompensa, encara que amb un sabor agredolç després de la multitut d’ocasions generades.


FITXA TÈCNICA
Movistar Inter: Herrero, Cecilio, Raya, Saldise i Borja. També van jugar Raúl Gómez, Eric Martel i Rafa López.

Palma Futsal: Fabio, Tomaz, Eloy Rojas, Raúl Campos i Higor. També van jugar Barrón, Chaguinha, Mancuso, Marlon, Cainan i Grdillo.

Gols: 1-0 Martel (min. 15); 1-1 Mancuso (min. 16); 2-1 Borja (min. 25); 2-2 Mancuso (min. 40).

Àrbitres: Antonio Navarro i Alberto Sarabia. Van amonestar a ratlla per part dels locals i a Eloy Rojas, Higor, Fabio, Marlon i Vadillo per part dels visitants.

Pavelló: Pavelló Jorge Garbajosa. Partit corresponent a la setena jornada de LNFS. 2.500 persones amb aforament reduït per motiu de la Covid-19.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button