FutbolFutbol SalaVisit Calvià Hidrobal

El Visit Calvià Hidrobal continua la ratxa a domicili

L'equip de Miquel Vidal porta tres jornades aconseguint victòries a domicili

El Visit Calvià Hidrobal tornar a guanyar a domicili (2-4),i ho fa a la pista d’un altre filial com és el Barça ‘B’. El conjunt mallorquí s’ha imposat en el duel de filials d’aquesta jornada i s’emporta els tres punts de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.
L’equip de Miquel Vidal, arribava al duel amb moltes baixes, encara que la solidesa defensiva i el treball de la setmana han permès al conjunt calvianer emportar-se els tres punts. A l’inici del partit, s’avança en el marcador amb el gol de Diogo Santos. Al minut 15 de partit Carlos Gómez aumenta l’aventatge per als seus i dos minuts més tard una altre vegada el portuguès Diogo Santos posa el 0-3. El Barça retalla distàncies de la mà d’Albert Ortàs un minut després.

Els visitants no baixen el ritme i sumen el 1-4 en el minut 25 amb gol d’Adri Iglesias, demostrant que els homes de Miquel Vidal han apres dels erros eu els condemnaren la passada jornada contra el filial del Betis a casa. A falta d’un minut per concloure el partit arribaria el 2-4 definitiu, obra de Marc Campàs.

FITXA TÈCNICA

Barça B: Àlex Lluch, Mario, Campàs, Víctor Pérez i Valderrama. També van jugar Aniol, Ortas, Álex García, Toni i Carrasco.

Visit Calvià Hidrobal: Manolo, Diogo Santos, Miki Nicolau, Carlos i Álex Naranjo. També van jugar Adri, Sergi, Rubio i De Juan.

Àrbitres: Miguel Bardera i Eder Gómez de Salazar. Van amonestar amb groga a Ortas i Carrasco, del filial blaugrana i a Carlos i Santos, del Calvià.

Pavelló: Ciutat Esportiva Joan Gamper. Jornada 12 de Segona Divisió.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button