VoleibolVoley Ciutat Cide

El Voley Ciutat Cide cau a Sevilla

El Voley Ciutat Cide cau en la seva visita al Mairena Voley Club per 3-1 en un partit on l’equip col·legia va anar de més a menys. El primer set va ser molt disputat i va caure del costat de les mallorquines per 24-26, però en els següents parcials del partit les jugadores del Voley Ciutat Cide no varen poder mantenir el ritme.

El Mairena en la segona manega iguala el marcador (1-1), en aquest set les andaluses el tanquen amb una lleugera avantatge 25-21. En els dos següent parcial seria on la diferència seria més clara entre els dos equips i on el conjunt palmesà és incapaç de contrarestar l’atac de les sevillanes. El Mairena tanca el 2-1 (25-19), en el quart i darrer set definitiu el Voley Ciutat Cide va lluitar fins el final però sense premi i es firmava el 3-1 definitiu i es culminava la segona derrota de la temporada, totes dues fora casa.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button