Avarca de MenorcaVoleibol

L’Avarca Menorca cau a Alcobendas i se complica la classificació a la Copa

L’ Avarca de Menorca cau amb contundència per 3-0 davant un Feel Voley Alcobendas que pren oxigen en una temporada molt diferent a les anteriors, i supera a l’equip que entrena Bep Llorens en la classificació.

El conjunt menorquí, amb aquesta nova derrota, no troba la manera ldesuperar la seva crisi i redreçar una temporada que en el seu preàmbul tenia la disputa de la Copa de la Reina com un dels grans objectius, i la qual cosa, avui dia, se vislumbra com un repte més que complicat.

El Feel Volley Alcobendas comença dominant i forçant a Bep Llorens a demanar temps mort. Van reaccionar les menorquines amb Cris Llorens anotant per zona 4 i Folgueira excel·lent en el bloqueig aconseguien la igualada a 13. Alcobendas resistia i explotant la seva altura en la xarxa es van emportar el primer set per 25-19.

El segon parcial arrencava amb Bosio anotant per a les locals, que es posaven en tot just tres minuts 5-1, encara que va arribar la reacció menorquina (5-6). Eren importants els punts de Wanda i de l’omnipresent Folgueira però les alcobendenses eren letals en la xarxa i es van portar també el set per 25-21.

No es trobava còmode el Avarca Menorca en la pista, amb moltes fallades en la recepció mentre que Corcelles i Bosio cosien a punts a les insulars amb el 19-13 en el minut 17. Només les fallades del Feel podrien ficar en el partit a les visitants, on Pejkovic aportava punts mentre que Folgueira continuava multiplicant-se per a mantenir l’esperança balear. La jugadora acabaria amb 18 punts en el seu compte.

Alcobendas jugava còmode davant el Avarca, que es va veure superat amb folgança i amb el rotund 25-17 tancaven el partit. La derrota permet a les alcobendenses superar al Avarca en la classificació; les madrilenyes prossegueixen com a ‘bèstia negra’ de l’equip insular, i empenyen a l’equip que entrena Bep Llorens a l’antepenúltim lloc, una cosa impensable en el preàmbul d’aquest curs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button