FutbolFutbol Femení

Primera Nacional – Semiple de victòries balears

La jornada 10 del grup 3 de Primera Nacional ens deixa una tres victòries dels quatre equips balears que participen a la categoria. A falta de quatre jornades per finalitzar la primera volta de la lliga, tenim diferents situacions per als equips de les illes.

El Collerense s’ha retrobat amb la victòria després de dues jornades sense puntuar de tres. L’equip de Javi Herreros s’ha imposat al Stadium Casablanca per 2-0 amb gols de Elena Monatné i Nicole Juan. amb aquesta victòria com a local el conjunt del Coll d’en Rabassa recupera les bones sensacions després del empat amb el Sant Lluís i la derrota amb el Son Sardina. El conjunt vermell és el sisé classificat amb 17 punts.

El Sant Lluís és l’equip que no ha sortit victòries aquest cap de setmana en el seu duel contra el Saragossa ‘B’. L’equip de Javier Zurano ha caigut a domicili per 3-1. Les locals s’han adelentat en el marcador al minut 26 amb gol de Susana García. Vuit minuts més tard el conjunt aragonès aumenta la seva avantatge gràcies al gol de Leyre Valdivia.

Amb 2-0 i després del pas per als vestidors, al setanta cinc de partit Teresa Puy feia el 3-0. Cinc minuts després les menorquines reaccionen i retallen distàncies amb el gol de Paula Sintes, però en els deu minuts restants no han pogut revertir el marcador. Amb aquesta nova derrota, el Sant Llluís continua en la dotzena posició de la taula amb 5 punts.

L’Atlètic Balears continua imparable en el seu gran moment de forma i suma una nova victòria a casa contra l’Osca per 1-0. En un partit on s’han enfrontat a les aragoneses que venien amb la necessitat de puntuar després de caure a casa contra el Riudoms. L’equip de Txema Expósito ha enllestit el partit ràpid i ha firmat els tres punts gràcies al gol de Vicky Chica al minut 5 de partit.

Amb una victòria més en una altre jornada, l’Atlètic Balears es segon a la taula seguint l’estela de l’Europa, únic equip invicte del grup que aquesta jornada ha empatat el primer partit de la temporada a casa del Riudoms (0-0), amb aquest entrebanc l’equip blanc-i- blau retalla distàncies al líder i es situa cinc punts per davall.

El Son Sardina ha solventat la seva visita al coer de la categoria, el Pardinyes, amb un gol tempraner de Nati Cano. El conjunt groc s’ha imposat per 0-1 i es tercer classificat amb 21 punts i un partit menys, degut al partit ajornat la jornada anterior per les inclemències climàtiques.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button