Atletisme

Tòful Moll i Maria Pallicer, guanyadors de la Mitja Marató de Menorca

Aquest diumenge ha tengut lloc la XXI Mitja Marató de Menorca, una de les cites més destacades del atletisme balear. La cursa que té una gran acollida a l’illa i destaca per el seu recorregut per el casc antic de Ciutadella.

El guanyador de la secció masculina ha estat Tòful Moll,amb un temps de 1 hora 15 minuts i 30 segons. A continuació, Juan Moreno, segona millor marca, 1 hora 15 minuts i 55 segons, i Dani Pieres amb 1 hora 16 minuts i 22 segons.

Maria Pallicer després de la seva arribada a meta. IMATGE: ELITE CHIP

Pel que fa a la categoria femenina, el millor temps ha estat per a Maria Pallicer, que ha aturat el cronòmetre en una 1 hora 21 minuts i 57 segons. A quasi vint minuts de distànciaha arribat a la meta Teresa Álvarez (1:41:05″). El podi femení l’ha completat Xisca Gomila (1:44:22″).

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button