Automobilisme

5è Meeting Campionat de Karting 2021

El Circuit de Magaluf va acollir aquest cap de setmana l’última cita del regional de karting que amb 31 inscrits va registrar la millor inscripció de la temporada. La pluja caiguda a primera hora de la jornada va deixar la pista molt lliscant i es va optar per córrer amb pneumàtics d’aigua. Molts van ser els aficionats que es van acostar a l’última cita on es decidien a més els campionats de les diferents categories.
Esmentar entre els més petits la presència de quatre pilots de la categoria Iniciació que van debutar en competició i que esperem que tinguin continuïtat en la pròxima temporada.


CATEGORIA ALEVÍ
Tres pilots van formar la graella de la Categoria Aleví on assistim a unes mànigues molt intenses on es va rodar a un fort ritme. En la primera carrera Miguel Verger se situava en primera posició seguit molt de prop per Álvaro Torrens, ocupant la tercera posició Nayara Rosselló. No obstant això a poques voltes del final els dos primers s’enganxaven acabant fora de la pista. Aquesta situació era aprofitada per Nayara que passava a ocupar el lideratge i es distanciava dels seus rivals.
En la segona carrera Rosselló feia valer el seu avantatge per a col·locar-se primera de nou, sent segon Miguel Verger i tercer Álvaro Torrens. En aquesta ocasió no es van produir incidents ni avançaments acabant en aquest ordre i el campionat anava a les mans de Nayara Rosselló.


CATEGORIA CADET
També van ser molt intenses les mànigues en la Categoria Cadet, amb sis pilots en pista després de la baixa de Titze. En totes dues carreres assistim a un intens duel entre Matías Bibiloni i Sebastián Verger que des de les primeres voltes es van distanciar de l’escamot. En la primera carrera Sebastián Verger passava a liderar la màniga fins que en l’última volta era superat per Matías Bibiloni que s’anotava la victòria. Alguna cosa més enrere el tercer calaix del podi era per a Max Benito que podia controlar a Miguel Blascos, Daniela Lozano i Sam Turner.
En la segona carrera Bibiloni no es deixava sorprendre i va poder mantenir el seu lideratge controlant la pressió de Sebastián Verger que de nou se situava a la seva esquena. Per les següents places es produïen canvis quan Miguel Blascos era tercer i Daniela Lozano quarta per davant de Sam Turner. Mala sort per a Max Benito que perdia una protecció lateral que l’obligava a passar per boxs. Amb aquests resultats Verger es proclamava campió i Bibiloni subcampió.


CATEGORIA JÚNIOR/SÈNIOR

La graella de Júnior/Sènior va estar formada per un total de vuit pilots. Aquí el pilot a batre va ser Hugo Mañas que reapareixia en el campionat balear. Aragoneses va dominar amb claredat i es va anotar les dos mangues de carrera mentre que per darrere es desfermaven unes interessants lluites. En la primera carrera, amb el títol en joc, es produïa un intens duel entre Maxim Bourjalliat i Laura Lladó. Les primeres voltes eren per a Maxim fins que Laura aconseguia avançar-li. Lydia Lladó també avançava a Sión Carrió i finalitzava quarta i primera entri el Sènior. Jaime Nigorra, Tomeu Verger i Daniela Uribe tancaven l’escamot a continuació.
La segona carrera tenia algunes sorpreses quan un toc treia de pista a Laura Lladó que passava a ser última. Després d’Hugo Mañas es col·locaven ara Sión Carrió i Maxim Bourjalliat que tenia una bonica lluita amb Tomeu Verger i Jaime Nigorra. Laura Lladó finalitzava a continuació en una remuntada en la qual va avançar a la seva germana Lydia i posteriorment a Daniela Uribe. Amb set punts de diferència Laura Lladó es proclamava campiona i Maxim Bourjalliat subcampió en la Categoria Júnior. Quant a Sènior, campionat per a Sión Carrió i subcampionat per a Lydia Lladó.


CATEGORIA KZ
La categoria reina del karting no va defraudar i els seus nou pilots van rodar a un trepidant ritme. En la primera carrera Max Stange s’anotava la victòria mentre que es produïa una intensa lluita pel segon calaix del podi. Marc Rosselló tenia una sortida de pista que li feia perdre posicions començant una remuntada que li portava a la segona posició després d’avançar a Andrés Salamanca que seria tercer. Martí Fageda se situava a continuació controlant a Luís Maurice, Juan Vanrell i Carlos Miralles.
La segona carrera començava amb esglai quan en la sortida i després d’un toc Carlos Miralles se sortia aparatosament havent-se de parar la carrera. En la represa Marc Rosselló es feia amb el lideratge i la victòria. Martí Fageda era segon per davant de Max Stange. Alguna cosa més enrere Juan Vanrell era quart controlant a Luís Maurice, José M. Gómez, Catalin Niculai i Andrés Salamanca que va anar perdent posicions. D’aquesta manera Fageda es proclamava campió mentre que la retirada de Miralles atorgava el subcampionat a Luis Maurice.

CLASSIFICACIONS FINALS
CATEGORIA ALEVÍ: 1. N. Rosselló, 50 ptos. 2. M. Verger, 22. 3. A. Torrens, 20.
CATEGORIA CADET: 1. M. Bibiloni, 50 ptos. 2. S. Verger, 44. 3. M. Blascos, 38. 4. Sr. Lozano, 34. 5. M. Benito, 34. 6. S. Turner, 30.
CATEGORIA JÚNIOR: 1. H. Aragoneses, 50 ptos. 2. M. Bourjalliat, 42. 3. L. Lladó, 40. 4. J. Nigorra, 38. 5. Sr. Uribe, 32.
CATEGORIA SÈNIOR: 1. S. Carrió, 47 ptos. 2. L. Lladó, 45. 3. T. Verger, 42.
CATEGORIA KZ2: 1. M. Rosselló, 47 ptos. 2. M. Stange, 45. 3. M. Fageda, 40. 4. L. Maurice, 32. 5. J. Vanrell, 32. 6. A. Salamanca, 30. 7. C. Niculai, 22. 8. J. M. Gómez, 22. 9. C. Miralles, 12.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button