Padel

Gemma Triay, campiona del món amb la selecció espanyola

La menorquina Gemma Triay s’ha alçat amb la coronoa mundial, conjuntament amb les seves companyes de la selecció espanyola, després de que el conjunt espanyol s’imposas a Argentina. Amb aquest triomf Espanya allarga la seva hegemonia a la categoria femenina i suma el seu seté campionat del món.

Gemma Triay i Alejandra Salazar varen ser les encarregades d’inagurar la jornada final contra Claudia Jenses i Silvana Campus i la parella numero 1 del World Padel Tour ha firmat el primer punt per al combinat nacional (6-2 i 6-0). La següent parella en entrar a escena ha esta Paula Josemaría i Ariana Sánchez en un partit ja més disputat 7-6/2-6/6-4 que firmava la corono mundial per a les espanyoles.A la categoria masculina també s’ha aconseguit el triomf contra Argentina i Espanya firma la doble corona mundialista.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button