BàsquetLliga Femenina 2

Lliga Femenina 2 – El Sant Josep i el Asnimo Àgora Portals, sense premi

A la Lliga Femenina 2, els equips balears, Sant Jospe i Asnimo Àgora Portals, no s’han vist recompensats en forma de punts els dos equips de les illes han sumat una derrota en l’octava jornada de la fase regular del grup 3 de la Lliga Femenina 2.

El Sant Josep rebia al Unilever Viladecans en el pavelló Toni Pizà. L’equip col·legial ha començat l’enfrontament amb aquest quintet inicial: Mili Maza, Neus Amengual, Brigi Gual, Sabina Burguera i Iva Roglic, en el primer quart del partit el conjunt local s’imposava a les catalanes amb una avantatge de 7 punts a sobre a l’electrònic i amb la mateixa dinàmica positiva arribava el Sant Josep al descans 35 a 28.

En el descans l’equip palmesà va rendir homenatge a Alberto Corbacho

En la represa del partit desperten les visitants i en el tercer parcial es produeix la remontada, el Uniliver Viledecans es posa per primera vegada per davant amb avantatge de dos punts al marcador. En el quart temps i definitiu, les catalanes mantenen i aumenten la seva avantatge firmant la derrota de les locals per 58-64.

L’Asnimo Àgora Portals visitava en aquesta jornada a un necessitat Sant Adrià que comptava amb dues jornades sense conéixer la victòria. La necessitat de puntuar dels dos equips es va fer palpable durant tot el partit i el conjunt calvianer que havia anat per davall, va mostrar el seu esperit de lluita fins el final i, tot i que, durant la primera metitat l’Asnimo havia estat per davall en el marcador, reacciona en el tercer temps, però sense premi quedant-se a les portes de sumar una nova victòria (65-62).

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button