Conecta Balear CV ManacorVoleibol

El ConectaBalear Manacor, cara a cara amb l’Unicaja Almería

El ConectaBalear CV Manacor rep a l’Unicaja Costa d’Almeria aquest dissabte 27 de novembre a les 18.00 hores. L’equip andalús actualment és el co-líder de la Superliga, conjuntament amb l’equip de Lluís Molada, per la qual cosa serà una jornada molt intensa on tots dos equips lluitaran contra tot pronòstic per a sortir victoriosos.

L’Unicaja Costa d’Almeria haurà de guanyar aquesta trobada per a mantenir-se en primera posició. És un equip molt fort i competitiu. “Per història és la referència de tots en la nostra categoria i per a mi és l’equip favorit per a guanyar la Lliga i la Copa del Rei”, sentència Lluís Molada, tècnic del Manacor.

A més, compta amb una plantilla molt completa amb jugadors molt bons que “individualment estan en un molt bon moment i bona forma” com Jorge Fernández, que ve de quedar subcampió de França, Javier Jiménez, que ha jugat a Itàlia i també disposen del colocador Igor Jovanovic, que ve de jugar un europeu amb Sèrbia, per la qual cosa es pot dir que “Unicaja té el millor equip dels seus últims anys”, manté Molada.

Per part seva, el ConectaBalear CV Manacor ve de guanyar a un rival fort, el Club Voleibol Guaguas, per la qual cosa afronta aquest partit amb molt d’ímpetu i afany d’emportar-se els tres punts, amb una victòria aquest dissabte suposaria ascendir a la primera posició de la classificació. L’equip de Manacor porta 7 victòries de 8 partits jugats que, tal com explica Molada, “això és una cosa que mai havíem aconseguit i és fruit del treball diari tant col·lectiu, a nivell de grup, com a individual de cada jugador”.

L’entrenador afegeix que l’equip es troba en molt bon estat anímic, un aspecte molt important per a encarar cada jornada, encara que assegura que, en portar un parell de partits ja es comencen a notar algunes molèsties físiques, “però l’estem regulant bé i preparant el partit del dissabte perquè sigui vibrant i que emocionalment generi un impacte cap als espectadors i els nostres aficionats”.

Després del partit de la jornada anterior contra els de Gran Canària, pot ser que aquest sigui “un dels partits més bonics que es puguin veure en el Miquel Àngel Nadal, per això necessitem la presència de la nostra afició”, detalla Lluís, qui reafirma l’energia especial que sempre els transmet el públic i el que això suposa per a l’equip.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button