Avarca de MenorcaVoleibol

L’Avarca Menorca rep al Barça amb la necesitat de guanyar

L’Avarca Menorca rep al Barça ,aquest dissabte 27 de novembre a les 19:00 hores, amb la necessitat de puntuar de tres si vol continuar amb aspiracions per classificar-se a la Copa de la Reina. L’equip de Bep Llorens arriba al duel després de caure a domicili contra el Alcobendas Feel Voley i, ara mateix, és el desé classificat amb 8.

Per la seva part, el Barça, també amb l’aspiració de la copa present, arriba trastocat després de caure a casa del Leganés (3-0) i coer de la Lliga Iberdrola, el club blaugrana és sete amb 11 punts i és un dels equips amb el que lluiten les de Bep Llorens per entrar a la copa.

En aquest enfrontament entre les menorquines i les catalanes passen totes les opcions de l’equip de Ciutadella d’ aconseguir el primer objectiu que l’Avarca s’havia fixat a l’inici de la temporada, que s’ha vist complicat per les lesions i la falta de solvència en el joc.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button