Feníe Energía Voley PalmaVoleibol

El Feníe Energía vol alçar el vol

El Feníe Energia Mallorca Voley Palma respira i treballa amb més tranquil·litat. La victòria al derbi balear el passat cap de setmana a Son Moix després de quatre jornades sense conéixer la victòria ha estat un impuls per a l’equip d’Abel Bernal. “Aconseguir la victòria davant Eivissa va ser un punt d’alleujament, però no et deixa gaudir perquè seguim amb el mateix bagatge de derrotes darrere. Encara que a priori és un equip més assequible, nosaltres seguim amb l’objectiu de la Copa. Hem de guanyar sí o sí, no ho tractarem com un rival inferior perquè seria mentir-nos a nosaltres mateixos”, va assegurar Abel Bernal.

El Voley Palma visita, en aquesta novena jornada, al Leleman Valencia el dissabte 27 de novembre a les 19:00 hores. L’equip valència es situa en la onzena posició de la taula amb 1 punt. Els homes dirigits per Fabián Muraco porten dues jornades sense puntuar després de caure a casa contra el Arenal Emevé per 2-3.

El tècnic madrileny espera que els tres punts aconseguits el dissabte siguin un punt d’inflexió en l’equip i afirma que “l’única cosa que ens queda és enganxar una ratxa dels tres partits que ens queden ara abans de finalitzar la primera volta. Hem d’aconseguir punts a casa i els màxims possibles fora”.

Bernal és conscient del bon moment que viu ara l’equip després d’aconseguir els primers tres punts de la temporada com a local i rompre la mala ratxa de quatre jornades sense conéixer la victòria, però és conscinent de que el seu equip s’enfronta a un rival necesitat de punts com ells però, amb objectius diferents: “No ens podem relaxar, a pesar que estiguin, a priori, pitjor que nosaltres” ha explicat l’entrenador.

Per part seva, Dani Ruiz i Chema Giménez també han mostrat la manca de pressió que sent la plantilla, encara que són conscients que aquesta victòria significa estar un pas més prop d’una Copa que tenen entre cella i cella: “Tenim tres finals en els tres caps de setmana següents i ara cal centrar-se en València, després vindrà Melilla i després visitarem a Boiro. Són finals i hem d’anar amb el ganivet entre les dents per a aconseguir el nostre objectiu, que és guanyar per a classificar-nos a la Copa”, ha apuntat el lliure.

A més,adverteix que “no podem relaxar-nos en cap moment. No han aconseguit cap victòria, però nosaltres no venim d’una bona ratxa, encara que esperem que aquesta mala ratxa s’hagi acabat definitivament i comencem de nou a agafar aquestes bones sensacions”.

Chema Giménez deixa clar quin és l’objectiu de l’equip: “Al vestuari li va venir bastant bé guanyar de cara a l’objectiu de la Copa. A partir d’ara hem de seguir en la mateixa dinàmica que en l’últim partit”, apunta. El partit d’aquest dissabte és davant el cuer de la Superlliga i, encara que no ha aconseguit guanyar cap partit, adverteix que “en aquesta lliga no pots confiar en ningú, tant rivals que vagin per dalt com per baix. Tots sortiran a guanyar, saben que li poden guanyar a qualsevol”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button