FutbolFutbol SalaPalma Futsal

El Palma Futsal, davant una nova oportunitat

La Primera Divisió supera l’equador de la primera volta amb vuit jornades per davant per a decidir els equips que disputaran la Copa d’Espanya. És la travessa més incerta dels últims anys, tant que hi ha diversos equips dels cridats a lluitar pels títols i habituals en les fases finals que són fora de les vuit primeres posicions com són Movistar Inter, Llevant UD i el mateix Palma Futsal.

La igualtat ha anat a més en aquesta temporada i els equips han augmentat el nivell competitiu el que porta al fet que cada partit requereix una exigència per a guanyar. El Palma Futsal encadena tres partits sense guanyar i necessita la victòria per a recuperar posicions. I està obligat a guanyar a casa ja que cada vegada és més complicat guanyar fora. Els d’Antonio Vadillo reben aquest divendres ales 20:00 hores al Pescados Rubén Burela sense marge per a l’error.

S’enfronten a un equip que també està necessitat ja que és el cuer i només ha pogut empatar un partit en tota la temporada. Els mallorquins comptaran amb el suport dels seus aficionats per a superar el partit i canviar la dinàmica de l’últim mes. L’empat en la pista de Movistar Inter, amb un bon nivell competitiu, és el punt al qual s’agarren en el vestuari per a agafar inèrcia i tornar a la senda de les victòries.

No ha estat un començament de temporada senzill ni l’esperat. Malgrat signar una gran pretemporada i arrencar el curs amb una golejada enfront del Barça, el Palma no ha exhibit el seu nivell dels últims anys, la qual cosa li ha costat perdre molts punts.

Els desajustaments en defensa i la falta d’encert enfront de la porteria rival han condemnat a un equip que ha creat moltes ocasions per a comptar amb una millor situació a hores d’ara però la realitat és la que és. En una competició tan igualada, els errors es paguen car.

El conjunt balear ha fallat en excés en les àrees, que és on es decideixen els partits sense veure premiats els mèrits que ha fet en diverses trobades per a comptar amb un millor botí. El repte és millorar, recuperar la solidesa d’anys anteriors, sobretot, a nivell defensiu i donar el cop en el moment clau dels partits.

El vestuari assumeix la realitat i vol reivindicar-se aquest divendres a casa. Una altra setmana més, Antonio Vadillo comptarà amb baixes en l’equip. Diego Nunes segueix amb la recuperació de la seva lesió i seguirà fora durant diverses setmanes més i Vilela és dubte. El brasiler es va perdre el partit enfront de Movistar Inter i aquest mateix divendres es decidirà si pot jugar la trobada ja que ha millorat de la condropatía rotuliana.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button