FutbolFutbol Femení

Primera Nacional – L’Atlètic Balears visita al líder

Els equips de les illes afronten duels vitals per als seus interessos

La jornada 11 del grup III de Primera Nacional té lloc aquest cap de setmana amb enfrontaments fonamentals per als equips balears i els seus objectius d’aqui fins a final de temporada. El primer reclam és l’enfrontament entre el líder, el CE Europa, i el segon classificat, l’Atlètic Balears, el diumenge 28 de novembre a les 13:30 hores. El conjunt blanc-i-blau es desplaçarà a Catalunya amb l’objectiu de rompre l’imbatibilitat del líder de la lliga.

L’Europa no coneix la derrota, el combinat català ha sumat nou victòries i un empat en els deu partits que s’han disputat enguany, va ser la passada jornada a casa del Riudoms (0-0), l’equip de Joan Bacardit, abans de que es disputi la jornada, aventatge a les de Txema Expósito a la classficiació per 5 punts.

El Collerense és l’altre equip que es desplaça en aquesta jornada, el conjunt mallorquí juga contra l’Osca el diumenge a les 11 del dematí. El Collerense arriba al duel com a sisé classificat amb 17 punts després d’imposar-se a casa al Stadium Casablanca (2-0). Per la seva part, les locals venen de caure a Son Malferit, contra l’Atlètic Balears per la mínima (1-0), l’equip de Verónica Rodríguez és vuité amb 11 punts.

El Sant Lluís aquest diumenge a les 11:30 hores rep a un rival directe per a les seves aspiracions a mantenir la categoria, el Pardinyes. L’equip és el coer del grup i arriba a Menorca després de caure al seu camp per 1-0 contra el Son Sardina. Les de Javier Zurbano varen caura a casa del Saragossa ‘B’ per 3-1 i cercaràn redimir-se a casa i posar distància amb un rival directe.

El Son Sardina rep al filial del Espanyol aquest diumenge a les 17:00. L’equip de Xavi Radó amb un partit menys, degut al partit aplaçat fa dues setmanes contra el Saragossa per mal estat de la gespa degut a la pluja, el passat cap de setmana guanyar a domicili al Padinyes (0-1) i és el quart classificat amb 21. L’equip català el persegueix de ben a prop a la taula, cinqué amb un punt, després de goletjar al Fontsanta Fatjó per 6-0.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button