FutbolFutbol SalaPalma Futsal

El Palma Futsal es retroba amb la victòria

El Palma Futsal tornava a Son Moix després de dues jornades fora amb la necessitat de tornar a guanyar. Tres partits sense conèixer la victòria. La visita de Peixos Rubén Burela, el cuer de la lliga, es presentava com una clara ocasió per a reprendre el triomf tres jornades després i que signifiqués un punt d’inflexió.

És per això que els de Vadillo han començat el partit sent clars dominadors, encara que sense molta profunditat. Poc li durar el domini, ja que Burela gestiona bé la pressió alta dels de Vadillo i ha sabut trobar llocs fent treballar a Fabio.

Primer amb un tret de Renato i després amb un de David Pazos. El tècnic balear ha fet rotacions, i l’entrada de jugadors com Raúl Campos o Marlon ajuden a que l’equip anés lleugerament més vertical i acostant-se amb més perill a l’àrea gallega.

El mateix Campos, Cainan o Mancuso ho han intentat, però o la falta de punteria a porta o Kaluza impedien el gol local. Encara així, s’ha notat a un Palma Futsal espès, sense les idees clares i sense generar el perill que, per exemple, sí que va saber generar en l’última jornada enfront de Movistar Inter.

La majoria d’ocasions de gol arriben després de pilota aturada o jugada d’estratègia. I així ha estat com ha arribat el primer de la trobada. Marlon força una falta, amb targeta groga inclosa, en el punt de doble penal i el Palma Futsal fa valer la pissarra.

Raúl Campos ha tret la falta, Cainan la trepitja i Eloy Rojas rep escorat i, després de trepitjar-la orientada, enviar la pilota a la mateixa esquadra. Primer tant del gadità de la temporada un dia abans del seu aniversari per a obrir un marcador al qual li estava costant ficar-li mà.

A partir d’aquí, el Palma Futsal sembla deixar-se anar i la fluïdesa a l’hora d’elaborar jugades d’atac era diferent. Amb un Campos incisiu i persistent en els trets des de mitjana distància, el quadre balear se sentia dominador, encara que Kaluza apareixia constantment per a detenir els xuts mallorquins. Els de Vadillo ho continuen intentant, però no van poder ampliar la renda abans de marxar-se a vestuaris.


El segon temps comença com els últims minuts de la primera part. Un Palma Futsal que demostra seguretat i confiança en la seva circulació de pilota i provant alternatives per a generar ocasions de gol. Tant en estàtic com sortint de la pressió alta que va establir el conjunt gallec.

Els de Vadillo eren dominadors i els atacs que podia construir Peixos Rubén Burela eren totalment estèrils per a una defensa balear que es mostrava sòlida. El partit va entrar en un moment de tranquil·litat quant a generar ocasions, però no quant a la lluita entre tots dos equips. Tant el Palma com Burela van viure una situació de sotsobre generalitzat en la qual, encara així, els verds controlaven el partit.

La possessió de pilota ha estat sent totalment local i les poques arribades que s’estaven vivint eren en la porteria de Kaluza. Gordillo va gaudir d’una doble oportunitat encara que el meta rival a torna a fer acte de presència. El ritme del partit es mantenia i Peixos Rubén Burela començava a acostar-se a la porteria de Fabio.

Quintela realitzaria una excel·lent jugada en banda que no trobaria rematador en el segon pal. L’avís gallec sembla conscienciar a uns locals que tornen a insistir en el gol, però el que continuava insistint a ser un dels millors del partit ha estat Kaluza, qui va tornar a treure un peu per a repel·lir un perillós tret creuat de Raúl Campos.

Sens dubte, l’ala madrileny no tenia el dia de cara al gol. Peixos Rubén Burela va recórrer al porter jugador per a intentar equilibrar el marcador a pocs minuts del final, però el que va arribar va ser el primer gol de Pope amb el primer equip. Eloy Rojas rep en banda i envia una passada mil·limètrica al segon pal on espera el jugador mallorquí, qui només va haver d’empènyer-la perquè Són Moix caigués i celebrés una nova victòria del Palma Futsal. El quadre balear, amb aquest triomf, s’acosta a les posicions que donen el passi a la Copa d’Espanya, objectiu prioritari del club.


FITXA TÈCNICA

Palma Futsal: Fabio, Tomaz, Chaguinha, Cainan i Mancuso. També van jugar Pope, Eloy Rojas, Marlon, Raúl Campos i Gordillo.

Peixos Rubén Burela: Kaluza, Isma, Renato, David Pazos i Quintela. També van jugar Nito, Lluito, Iago Míguez i Levi.

Gols: 1-0 Eloy Rojas (min. 13); 2-0 Pope (min. 37)

Àrbitres: García Donas Salvador i Simón Benet. Van amonestar a Marlon i Cainan per part del Palma Futsal i a Isma per part de Peixos Rubén Burela.

Pavelló: Palau Municipal d’Esports de Son Moix. Partit corresponent a la vuitena jornada de LNFS. 2.600 espectadors.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button