FutbolFutbol SalaVisit Calvià Hidrobal

El Visit Calvià Hidrobal vol seguir sumant fora casa

El Visit Calvià Hidrobal es desplaça aquest dimenge al camp del Bisontes Castellón FS a les 17:00 hores. Els de Miquel Vidal arriben a l’enfrontament amb un balanç molt positiu de les seves actuacions enfora de l’illa, el filial del Palma Futsal suma tres jornades tornant a casa amb el tres punts a la butxca, a més d’un empat a casa contra el Atlético Levante i una victòria contra el filial del Barça, l’únic punt negatiu del conjunt calvianer en aquestes darreres sis jornades ha estat la derrota contra el filial del Betis fa dues jornades.

El Visit Calvià es troba a les desena posició de la taula clasificatoria i s’enfronta al tercer classificat, el Bisontes de Castellón FS, que porta dos empats contra el Barça B i el CD UMA Antequera, a més d’una derrota contra el Full Energía Zaragoza en les darreres tres jornades disputades, fet que fa al equip de Castelló més perillòs per la necesitat imperiosa que tenen de sumar de tres si volen continuar a la part alta.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button