Conecta Balear CV ManacorVoleibol

El ConectaBalear Manacor sucumbeix al Unicaja Almería

El ConectaBalear no aconsegueix trencar el joc d’Unicaja Voley Almería (0-3) que es manté líder de la classificació mostrat la seva condició davant un Manacor que no ha baixat els braços en cap moment. L’indestructible bloqueig dels visitants els ha facilitat la victòria arribant a una distància màxima de 10 punts.

Els home de Molada han tingut l’oportunitat d’endur-se’n el tercer set igualant el joc 16-16 però l’eficiència dels visitants i els errors en servei dels locals no els ha permès remuntar el joc, destacant les actuacions de Barsemian i Filter, tots dos amb 11 punts i Méndez (7).

Primer set que s’inicia amb igualtat (5-5) que es manté 10-10. Els de Manacor aconsegueixen enlairar-se del marcador amb el bon tàndem Méndez i Barsemian 16-15 i el tècnic d’Almeria sol·licita temps mort que resulta ser efectiu 21-23. Primer temps mort de Luís Molada davant l’avantatge de dos punts que ha estat suficient perquè els visitants s’emportin el primer set 23-25 marcat per les bones actuacions de Fernández i Fornes.

Segon set amb avantatge de l’Unicaja 2-5. Els visitants, encertats en recepció amplien la distància a cinc punts 6-11 i Molada sol·licita temps mort. Els locals aconsegueixen retallar distàncies amb la bona actuació de Da Cruz 9-13. Almeria no donen treva i es produeix la màxima diferència del partit 9-15. Alguns errors en servei i recepció dels locals no els permet remuntar el joc 11-19. El tàndem d’Almeria Jiménez i Jovanovic continuen sumant punts 12-21 i Molada sol·licita el segon temps mort. Màxima distància de deu punts 12-22. L’efectiu bloqueig de l’Unicaja els adjunta el segon set 14-25.

Tercer set que s’inicia a favor d’Unicaja 3-7 amb un encertat Jovanovic en bloqueig i el tècnic manacorí sol·licita temps mort. Segueixen els errors en servei del conjunt local 6-12 que aconsegueixen retallar distàncies amb les bones actuacions de Filter i Dóna Cruz 14-16. El tècnic d’Almeria sol·licita temps mort que no resulta ser efectiu amb el servei directe de Barsemian que iguala el marcador 16-16. Unicaja s’escapa de tres punts 16-19 i Molada gasta el seu segon temps mort. Els potents bloquejos de l’Almeria els donen la victòria 20-25.

FITXA TÈCNICA:

CONECTABALEAR CV MANACOR – UNICAJA COSTA D’ALMERIA: 0-3

PARCIALS: (23-25), (14-25), (20-25)

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Méndez V., Barsemian R., Dóna Cruz V., Ramírez S., Piris T(L). També van jugar: Gallec M., Chourio A., Llopart A.

UNICAJA COSTA D’ALMERIA: Kiménez E., Palharini M., González J.M., Fernández F.J (L)., Porter A., Fernández J., López D., Fornes M.A., Kukartsev P., Jovanovic I.

COL·LEGIATS: Pablo Cisneros Granados i Antonio Martínez Obón.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button