Feníe Energía Voley PalmaVoleibol

El Feníe Energía suma la segona victòria

El Feníe Energia Mallorca Voley Palma visitava el Pavelló Municipal Benicalap amb la intenció de donar continuïtat a la ratxa guanyadora començada el passat fini de setmana davant la UD Eivissa. El quadre balear necessitava el triomf per a, en primer i més important lloc, amarrar entre els vuit primers classificats de la lliga, i per a recuperar sensacions.

Lluny queden ja els molt bons sets que es marcava aquest mateix equip davant Guaguas, Unicaja o Teruel. En les últimes jornades semblava haver perdut aquesta fluïdesa i confiança en el joc que el feien un planter perillós i capaç de tutejar a qualsevol equip.

El partit a València va començar amb una gran igualtat. Tots dos equips es van fer forts en les seves facetes i van anar alternant la superioritat en el marcador, encara que amb rendes molt baixes. Sunny Wu semblava tenir un dia efectiu, amb un servei que va fer estralls a la recepció rival i amb un atac en la xarxa que, en bastantes ocasions, no trobava oposició.

Aquí també el va ajudar Pernambuco, qui anava sumant punts en el seu caseller. En els punts decisius del set, l’equip de Bernal va donar una passada endavant i, després d’una ratxa de quatre punts, es va posar amb quatre pilotes de set que va aprofitar a la segona per a fer-se amb la primera màniga.

Encara sense brillar, el Feníe Energia Mallorca Voley Palma s’havia posat per davant en el partit i això li anava a llevar pressió i donar confiança. El joc desplegat per l’equip en la segona manga va millorar substancialment en totes les línies del joc.

Menys errors no forçats, més consistència en defensa, major eficiència dels bloquejos i més efectivitat en atac. A això, se li van sumar uns errors de Leleman que li anaven a deixar en safata un set al quadre balear en el qual va mostrar la seva superioritat de principi a fi.

Als de Bernal, d’aquesta manera, se’ls presentava l’oportunitat de tancar el partit per la via ràpida i l’equip va demostrar voler fer-lo així. Amb un inici de set explosiu, el Feníe Energia va agafar una renda de quatre res més començar, encara que el conjunt valencià reaccionaria ràpid per a tornar a igualar l’electrònic. Això no frenaria a un Voley Palma que, en aquest punt del partit, semblava haver agafat el seu millor nivell.

Amb un parcial de 2-8 va establir un avantatge inassolible per a un Leleman que es va mostrar impotent contra un equip de Bernal que, aquesta jornada sí, va guanyar de manera solvent i va deixar el seu parcial a 0 sis jornades després.

FITXA

Leleman Voleibol València: Postemsky (5), Monfort (1), Amorin (4), Nagiev (3), Dangel (5) i Funes (7). Líbero Mengod (0). També van jugar Horta (0) i David de Juan (3).

Feníe Energia Mallorca Voley Palma: Abel Bernal (4), Chema Giménez (8), Renzo Cairús (11), Rodrigo Pernambuco (12), Ignacio Sánchez (0) i Sunny Wu (12). Líbero: Dani Ruiz (0). També van jugar Guillem Pont (0), Álex Sánchez (0), Juan Lladó (0), Toni de la Rosa (1) i Adrià Riera (0).

Àrbitres: Gozalvez Belmonte i Santana Limón.

Parcials: 21-25 (24’), 16-25 (24’), 19-25 (23’)

Pavelló: Pavelló Municipal Benicalap Sud. Sense dades d’espectadors. Partit corresponent la novena jornada de Superliga Masculina de Voleibol.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button